Τρίτη 23 Απριλίου 2024  10:26:07

Οι Πόλεις και νομοί των νέων πολλών κρουσμάτων -ΜΕΘ- θανάτων: Αιτωλοακαρνανίας, Αχαΐας, Έβρου, Ημαθίας, Ηρακλείου, Ξάνθης, Λάρισας, Μαγνησίας, Πέλλας, Πιερίας, Σερρών, Φθιώτιδας. Κύριο

Για ακόμα μια μέρα χθές, η Αττική στο σύνολο της (όλους τους τομείς, στην Αθήνα και τον Πειραιά) κατακτά την αρνητική πρωτιά των κρουσμάτων, με τη Θεσσαλονίκη να ακολουθεί... από κοντά, τη στιγμή που και η Λάρισα αλλά και αρκετές ακόμα περιοχές προκαλούν έντονη ανησυχία.

Σταθερά υψηλά ανησυχητικά και επικίνδυνα για τις επόμενε ημέρες και εβδομάδες, παραμένουν και σήμερα τα κρούσματα του κορωνοϊού στην Ελλάδα, με τις μολύνσεις στη χώρα μας να ξεπερνούν τις 7.000.
Συγκεκριμένα, ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε 7.108 νέες επιβεβαιωμένες μολύνσεις από τον φονικό ιό.
Για ακόμα μια μέρα, η Αττική κατακτά την αρνητική πρωτιά των κρουσμάτων, με τη Θεσσαλονίκη να ακολουθεί... από κοντά, τη στιγμή που και η Λάρισα αλλά και αρκετές ακόμα περιοχές προκαλούν έντονη ανησυχία. Σύνολο 3000 και πλέον την ημέρα.

Μάλιστα, για πολλοστή συνεχόμενη μέρα, τόσο η Αττική, όσο και η Θεσσαλονίκη καταγράφουν τετραψήφιους αριθμούς μολύνσεων. Συγκεκριμένα, το λεκανοπέδιο «δίνει» 1.826 μολύνσεις, ενώ η συμπρωτεύουσα 1.200.

Όσον αφορά στην κατανομή των κρουσμάτων στην Αττική, από τα 1.826 κρούσματα του Λεκανοπεδίου, τα 489 καταγράφονται στον Κεντρικό Τομέα Αθηνών.
Την ίδια στιγμή, 12 ακόμα περιοχές καταγράφουν τριψήφιο αριθμό κρουσμάτων.,
Τέλος, 144 κρούσματα βρίσκονται υπό διερεύνηση.

Δείτε αναλυτικά:

poleis1

poleis2

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline