Πέμπτη 18 Απριλίου 2024  14:39:28

Υπάρχουν συνέδρια και συνέδρια. – Σε ιατρικό συνέδριο στην Αθήνα είχε συμμετάσχει, πρόσφατα, ο γυναικολόγος που... θεράπευε τον καρκίνο με σεξ. Οι «εθελόντριες ασθενείς». Κύριο

Η υπόθεση ήρθε στο φως όταν γυναίκα ανέφερε σε φίλη της το περιστατικό, με την ίδια να του στήνει παγίδα και τελικά να ξεσκεπάζει τον γυναικολόγο.

1.Μια απίστευτη είδηση, μεσα σε ένα κλίμα ιατρική παραπληροφόρησης και εξαπάτησης, καθόλα αληθινή από την Ιταλία. Σύμφωνα με πληροφορίες, γυναικολόγος έλεγε σε ασθενείς του ότι μπορούσε να θεραπεύσει τον καρκίνο, με την προϋπόθεση ωστόσο αυτές να έχουν σεξουαλική επαφή μαζί του.
Η υπόθεση ήρθε στο φως όταν γυναίκα ανέφερε σε φίλη της το περιστατικό, με την ίδια να του στήνει παγίδα και τελικά να ξεσκεπάζει τον γυναικολόγο.
Μετά τη δημοσιοποίηση του περιστατικού, εμφανίστηκαν 15 γυναίκες οι οποίες παραδέχτηκαν ότι είχαν δεχτεί και αυτές την... σωτήρια πρόταση του γυναικολόγου.

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό αν ο γιατρός έχει συλληφθεί.
Είχε επισκεφτεί πρόσφατα την Αθήνα

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του MEGA, ο συγκεκριμένος γιατρός δεν είναι άγνωστος στην επιστημονική κοινότητα της χώρας, καθώς το 2017 είχε λάβει μέρος, ήταν μάλιστα κεντρικός ομιλητής, σε συνέδριο σε μεγάλο ξενοδοχείο της Αθήνας.
Το συνέδριο είχε ως θέμα του το κατώτερο ουρογεννητικό σύστημα.
Σημειώνεται ότι το επιστημονικό του υπόβαθρο δεν αμφισβητείται, καθώς έχει ειδίκευση στη γυναικολογία και εξειδίκευση στην ιατρική σεξολογία.+
Μάλιστα, το MEGA έδωσε στη δημοσιότητα φωτογραφίες – ντοκουμέντα από τις... συναντήσεις του γιατρού με τις γυναίκες που εξαπατούσε.

2.Ιταλός γυναικολόγος έπειθε γυναίκες να κάνουν σεξ μαζί του ως «θεραπεία» για τον HPV

Πάνω από 10 γυναίκες έχουν πει ότι έπεσαν θύματα του γιατρού

Ένας 60χρονος Ιταλός γυναικολόγος αποκαλύφθηκε ότι εξαπατούσε γυναίκες λέγοντάς τους πως αν κάνουν σεξ μαζί του θα θεραπευτούν από τον ιό του HPV.

Ο γιατρός Τζιοβάνι Μινιέλο είπε σε μια 33χρονη γυναίκα πως νοσεί από τον ιό των ανθρώπινων θηλωμάτων, ένα σεξουαλικά μεταδιδόμενο μικρόβιο που μπορεί να προκαλέσει καρκίνο, παρά το γεγονός ότι το τεστ Παπανικολάου που έκανε ήταν αρνητικό. «Έχω σώσει πολλές γυναίκες από τον καρκίνο. Όλες όσες είχα σεξουαλική επαφή ήταν αρνητικές μετά», φέρεται να της είπε.

Η 33χρονη προφανώς σοκαρισμένη από τη «θεραπευτική πρόταση» αποφάσισε να επικοινωνήσει με την ιταλική εφημερίδα La Repubblica, μιλώντας για όσα της είπε και ισχυριζόμενη ότι ο γιατρός είχε αγγίξει το στήθος της ακατάλληλα.

Στη συνέχεια, η γυναίκα επικοινώνησε με το ερευνητικό ειδησεογραφικό πρόγραμμα «Le lene», το οποίο προσέλαβε μια ηθοποιό για να υποδυθεί την ασθενή. Πράγματι, η ηθοποιός πήγε για εξέταση και ο Μινιέλο φέρεται να της είπε πως είχε «λευκές κηλίδες» στον τράχηλό της, που έδειχναν την παρουσία του HPV, και προσφέρθηκε να κάνει σεξ μαζί της, ισχυριζόμενος ότι θα της έδινε ανοσία.

Όταν η ηθοποιός τον ρώτησε για προστασία κατά τη διάρκεια του σεξ, ο γιατρός φέρεται να της είπε ότι ένα προφυλακτικό δε θα της επέτρεπε να επωφεληθεί από τα αντισώματά του. Πριν όμως την πλησιάσει, ένας δημοσιογράφος μπήκε στο χώρο και αιφνιδίασε τον ημίγυμνο γιατρό, ο οποίος φέρεται να είπε: «Το κάνω για τις σπουδές μου και για τους άλλους ανθρώπους που έχω σώσει».

Μέσω του δικηγόρου του, ο γιατρός ισχυρίστηκε ότι «έχω θεραπεύσει με επιτυχία εκατοντάδες γυναίκες για περισσότερα από 40 χρόνια [...] πρότεινα μόνο μια εναλλακτική θεραπεία που έχει αποφέρει αποτελέσματα». Πρόσθεσε ότι ποτέ δεν ανάγκασε γυναίκες να κάνουν σεξ μαζί του.

Ως αποτέλεσμα της εν λόγω αποκάλυψης, ακόμη 15 γυναίκες εμφανίστηκαν και ισχυρίστηκαν ότι έπεσαν επίσης θύματα από τον γιατρό μέσω της υποτιθέμενης «σεξουαλικής θεραπείας» του. Για την υπόθεση οι εισαγγελικές αρχές διέταξαν έρευνα.

Με πληροφορίες από New York Post

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline