Τετάρτη 17 Απριλίου 2024  00:48:55

Δεν έχει ανάγκη τέτοια υπεράσπιση ο Βαγγέλης Μαρινάκης... Σάσα Σταμάτη μετά παρέας: Τραμπούκικη επίθεση, διακοπή σε θεατρική παράσταση. Τελικά προκάλεσε μεγαλύτερη ζημιά δημοσιότητας, για αυτοπροβολή της. Κύριο

Μπαράζ αρνητικής δημοσιότητας, που έπληξε αδίκως τον γνωστό μεγαλοεφοπλιστή και συνεργάτες του, που φέρονται να έχουν δυσφορήσει. Ο ΔΟΛ δεν είχε καμία παρουσίαση του όλου θέματος προς κατάδηλη αποδοκιμασία του «εγχειρήματος».

1.-Η Σάσα Σταμάτη βγαίνει και από πάνω μετά την επίθεση με μπράβους στην παράσταση του Χριστόφορου Ζαραλίκου, κατά την ΑΥΓΗ και άλλες εφημερίδες και ιστοσελίδες.
Ούτε μισή συγγνώμη για την έφοδο με μπράβους στην παράσταση του Χριστόφορου Ζαραλίκου δε ζητά η τηλεπαρουσιάστρια Σάσα Σταμάτη. Μάλιστα δηλώνει «θιγμένη» και ισχυρίζεται ότι δέχεται «δολοφονία χαρακτήρα».

Μια άλλη εκδοχή, που καμιά αναφορά δεν έχει στη σάτιρα στον Βαγγέλη Μαρινάκη, επιχειρεί να δώσει η τηλεπαρουσιάστρια και δημοσιογράφος των Παραπολιτικών Σάσα Σταμάτη, που χθες βράδυ πρωταγωνίστησε στα επεισόδια που σημειώθηκαν στην παράσταση του Χριστόφορου Ζαραλίκου στο θέατρο «Τζένη Καρέζη».

Με ανάρτησή της στο Instagram, η δημοσιογράφος υποστηρίζει ότι ο λόγος που αντέδρασε είναι γιατί θεώρησε προσβλητικές τις αναφορές του κωμικού στη Μάνδρα και στους Αρβανίτες.

«Ο λόγος που χθες το βράδυ δεν συγκρατήθηκα και αντέδρασα τόσο έντονα ήταν γιατί ένιωσα στο όνομα της «σάτιρας» και της πλάκας να προσβάλλονται οι Αρβανίτες και οι Μανδραίοι, βλέποντας μάλιστα την ίδια στιγμή να προβάλλονται σε video wall εικόνες από την καταστροφική πλημμύρα που συνεχίζει να μας πονάει τόσα χρόνια μετά. Εγώ όπως και τότε έτσι και τώρα ζω στην Μάνδρα, είμαι βέρα Αρβανίτισσα και περήφανη γι' αυτό. Δεν ανέχομαι λοιπόν να υπάρχει οποιαδήποτε «σάτιρα» που να παραπέμπει στην τραγωδία που ζήσαμε τέτοιες μέρες πριν από τέσσερα χρόνια με 23 δικούς μας ανθρώπους να χάνονται άδικα και τραγικά.

Κατά τ' άλλα είναι γελοίο να μου λένε ότι κυκλοφορώ με μπράβους, αφού το μόνο που με συνοδεύει είναι η τρέλα μου και το αυτοκίνητό μου και κάποιες φορές και κανένας φίλος μου όπως έγινε χθες» αναφέρει μεταξύ άλλων.
Φαίνεται μάλιστα να βλέπει δολοφονία χαρακτήρα ενώ καταλήγει λέγοντας πως αν χρωστά συγγνώμη είναι σε αυτούς που πήγαν στο θέατρο να περάσουν μια ήρεμη βραδιά και βρέθηκαν μπροστά σε αυτό το σκηνικό.

Πάντως, όλα ξεκίνησαν όταν ο Χριστόφορος Ζαραλίκος αναφέρθηκε, σατιρικά, στον Βαγγέλη Μαρινάκη.«Ντροπή σου που αναφέρθηκες στον Μαρινάκη, είμαι από τη Μάντρα και ξέρω πως βοηθάει πολύ κόσμο» άρχισε να του λέει η δημοσιογράφος.

2.Μεταξύ άλλων αναφέρει ότι έκανε την επίθεση επειδή δήθεν θίχτηκε ως «Αρβανίτισσα και Μανδραία». «Δεν ανέχομαι να υπάρχει οποιαδήποτε "σάτιρα" που να παραπέμπει στην τραγωδία που ζήσαμε» σημειώνει, ενώ παραλείπει να κάνει την οποιαδήποτε άμεση αναφορά στον Βαγγέλη Μαρινάκη, τον οποίο απλώς φωτογραφίζει λέγοντας ότι είναι «μυγιάγγιχτη για όσους ήταν εκεί βοηθώντας με πράξεις και χωρίς μεγάλα και ψεύτικα λόγια. Όποιος κατάλαβε, κατάλαβε...».
Υπενθυμίζεται ότι ο Χριστόφορος Ζαραλίκος μιλώντας στο avgi.gr σημείωσε ότι η αναφορά που ενόχλησε ήταν «πως εάν δεν μας έδιναν λεφτά οι Άγγλοι, θα έπρεπε να τα βρει ο Μιαούλης με το πλοίο του, το «Γκιαούρ- One». Από την πλευρά του αυτόπτης μάρτυρας της παράστασης μιλώντας στο avgi.gr τόνισε ότι η Σάσα Σταμάτη διαμαρτυρήθηκε για σατιρικά σχόλια σε βάρος του Βαγγέλη Μαρινάκη. «Έλεγαν συνέχεια ότι ο Μαρινάκης βοηθάει ανθρώπους, ότι ο Μαρινάκης σώζει ανθρώπους και ρωτούσαν τον Ζαραλίκο γιατί δεν λέει τίποτα "για τον φίλο του τον Μελισσανίδη"» διηγήθηκε ο αυτόπτης μάρτυρας.

Στο μεταξύ η Σάσα Σταμάτη βάπτιζε τους μπράβους συνοδούς της «φίλους», λέγοντας: «Είναι γελοίο να μου λένε ότι κυκλοφορώ με μπράβους, αφού το μόνο που με συνοδεύει είναι η τρέλα μου και το αυτοκίνητό μου και κάποιες φορές και κανένας φίλους μου όπως έγινε χθες».
Όπως έγραψε το πρωί το avgi.gr, η Σάσα Σταμάτη, που είναι από την Μάνδρα, δεν κρύβει τη φιλία της με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, τον οποίο, μάλιστα, είχε συνοδεύσει στην «περιοδεία» του στους πλημμυροπαθείς το 2017.

Η ανάρτηση της Σάσας Σταμάτη:

Για να βάλουμε τα πράγματα σε μια σειρά, με αυτό το post δεν απαντώ σ'ε κείνους που έχουν κάνει επάγγελμα τη δολοφονία χαρακτήρων, αλλά αποκλειστικά και μόνο στους φίλους μου που από το πρωί βλέπουν μία απίστευτη επίθεση εναντίον μου. Την τρέλα μου σαν άνθρωπο την ξέρετε όλοι. Δεν την έκρυψα ποτέ και ούτε πρόκειται να προσποιούμαι τη σοβαρή και την καθωσπρέπει, ούτε βέβαια θα μπω στα καλούπια που θέλουν μερικοί. Αυτή είμαι και σ' όποιον αρέσω για τους άλλους δεν θα μπορέσω. Ο λόγος που χθες το βράδυ δεν συγκρατήθηκα και αντέδρασα τόσο έντονα ήταν γιατί ένιωσα στο όνομα της «σάτιρας» και της πλάκας να προσβάλλονται οι Αρβανίτες και οι Μανδραίοι, βλέποντας μάλιστα την ίδια στιγμή να προβάλλονται σε video wall εικόνες από την καταστροφική πλημμύρα που συνεχίζει να μας πονάει τόσα χρόνια μετά. Εγώ όπως και τότε έτσι και τώρα ζω στην Μάνδρα, είμαι βέρα Αρβανίτισσα και περήφανη γι' αυτό.

Δεν ανέχομαι λοιπόν να υπάρχει οποιαδήποτε «σάτιρα» που να παραπέμπει στην τραγωδία που ζήσαμε τέτοιες μέρες πριν από τέσσερα χρόνια με 23 δικούς μας ανθρώπους να χάνονται άδικα και τραγικά. Κατά τ' άλλα, είναι γελοίο να μου λένε ότι κυκλοφορώ με μπράβους, αφού το μόνο που με συνοδεύει είναι η τρέλα μου και το αυτοκίνητό μου και κάποιες φορές και κανένας φίλος μου όπως έγινε χθες. Όσο για το αν μου αρέσει η κανονικά και όχι η επιλεκτική ή κατευθυνόμενη σάτιρα που έχει μοναδικό σκοπό να ακούγεται ευχάριστη σε συγκεκριμένα αυτιά και να εξυπηρετεί συγκεκριμένες επιδιώξεις βασιζόμενη σε καρμαπινάτες ψευτιές, να ξέρετε ότι υπήρξα τεράστια φαν του Χάρρυ Κλυνν και του Τζίμη Πανούση, που μονίμως προσπαθώ και να αντιγράφω. Φαντάζομαι ότι θα τρίζουν τα κόκκαλα και των δύο με τέτοιες κακοστημένες και κιτς «παραστάσεις» σαν τη χθεσινή. Οπότε αν χρωστάω μία συγνώμη είναι σε εκείνους που πήγαν να περάσουν μία ήρεμη Πέμπτη βράδυ και βρέθηκαν μπροστά σε αυτό το σκηνικό.

ΥΓ. Επειδή είσαι ανακοινώσεις από τα κόμματα για το περιστατικό, εύχομαι να δείξουν την ίδια ευαισθησία στην επόμενη πλημμύρα, που θα ήταν και πιο χρήσιμο για την κοινωνία. Από υποκρισία βλέπετε, χορτάσαμε τόσα χρόνια. Γιατί στην Μάνδρα δεν ήρθε κανείς από δαύτους και οι πληγές είναι ακόμη ανοικτές. Οπότε θα μου επιτρέψετε να είμαι λίγο... παραπάνω μυγιάγγιχτη, για όσους ήταν εκεί βοηθώντας με πράξεις και χωρίς μεγάλα και ψεύτικα λόγια. Όποιος κατάλαβε, κατάλαβε...».

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline