Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024  00:23:01

«Καλά πηγαίνουν» οι γυναικοκτονίες στην Ελλάδα και οι δολοφονίες στους δρόμους ανθρώπων του υποκόσμου. Κύριο

Μεγάλη η αλληλοεξόντωση νταβατζήδων, εκτελεστών και εισπρακτόρων από υποθέσεις εγκλήματος. Γυναικοκτονία στη Λακωνία – Την έπνιξε ενώ τα παιδιά κοιμόντουσαν. Δέκατη πέμπτη της χρονιάς. Του ζήτησε να χωρίσουν και εκείνος την έπνιξε.

1. Θλιβερές διαπιστώσεις και ανησυχία για την εικόνα της χώρας και της κοινωνίας προκαλούν οι πληροφορίες για την 15η γυναικοκτονία που σημειώθηκε στη χώρα μας και συγκεκριμένα στο Βλαχιώτη Λακωνίας.

Συγκεκριμένα, ο 40χρονος δράστης, Αλβανός μετανάστης και σύζυγος του θύματος έπνιξε την 36χρονη σύζυγό του επειδή τον... έβρισε.
«Τσαντίστηκα όταν με έβρισε, την έπιασα από το λαιμό και την έπνιξα», φέρεται να είπε ο 40χρονος γυναικοκτόνος στους αστυνομικούς. «Θα μου πει εμένα για τη μάνα μου και να με βρίσει; Εκεί θόλωσα και την έπνιξα», φέρεται να είπε ακόμη. Η άγρια δολοφονία έγινε στο κρεβάτι του ζευγαριού, ενώ τα δύο ανήλικα παιδιά τους, δύο αγοράκια, κοιμούνταν σε διπλανό δωμάτιο του σπιτιού.
Ο 40χρονος συνελήφθη από ανθρωποκτονία από πρόθεση ενώ η έρευνα συνεχίζεται.

2. Η 15η γυναικοκτονία στη χώρα μας

Σημειώνεται πως αυτή είναι η 15η γυναικοκτονία που καταγράφεται στη χώρα το 2021.
Προ λίγων ημερών, ένας 49χρονος στη Θεσσαλονίκη είχε δολοφονήσει την 48χρονη γυναίκα του, μαχαιρώνοντάς την 23 φορές στο σπίτι τους στην Πολίχνη.

Το χρονικό

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει μέχρι στιγμής γνωστά, το ζευγάρι είχε έναν έντονο καβγά χτες το βράδυ, την ώρα μάλιστα που κοιμόντουσαν τα ανήλικα παιδιά τους στο διπλανό δωμάτιο.

Πάνω στον καβγά ο 40χρονος στραγγάλισε τη μητέρα των παιδιών του στην κρεβατοκάμαρα.
Μάλιστα μόλις ο δράστης κατάλαβε πως η γυναίκα του δεν αντιδρά, έφυγε από το σπίτι αφήνοντας μόνα τα ανήλικα παιδιά του μαζί με την νεκρή μητέρα τους.
Ο ίδιος λίγο αργότερα τηλεφώνησε στην αστυνομία, αναφέροντας κυνικά πως «Μάλλον έπνιξα τη γυναίκα μου». Τους ανέφερε μάλιστα πως θόλωσε επειδή τον έβρισε και μετά την έπνιξε.

«Τσαντίστηκα όταν με έβρισε, την έπιασα από το λαιμό και την έπνιξα», φέρεται να είπε ο 40χρονος γυναικοκτόνος στους αστυνομικούς. «Θα μου πει εμένα για τη μάνα μου και να με βρίσει; Εκεί θόλωσα και την έπνιξα», φέρεται να είπε ακόμη. Η άγρια δολοφονία έγινε στο κρεβάτι του ζευγαριού, ενώ τα δύο ανήλικα παιδιά τους, δύο αγοράκια, κοιμούνταν σε διπλανό δωμάτιο του σπιτιού.

3.Μαφιόζικη εκτέλεση με θύμα έναν 35χρονο, γνωστό πυγμάχο με διακρίσεις στον χώρο, σημειώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας έξω από γυμναστήριο στην οδό Εκάβης στο Γαλάτσι.
Το αιματηρό περιστατικό σημειώθηκε έξω από γυμναστήριο στο Γαλάτσι και το θύμα δολοφονήθηκε εν ψυχρώ με τέσσερις σφαίρες.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, πρόκειται για άνδρα περίπου 40 ετών με τα αρχικά Χ.Κ., πρώην πυγμάχο της ΑΕΚ. Πληροφορίες του in.gr αναφέρουν ότι η αστυνομία εξετάζει πιθανή εμπλοκή του δολοφονημένου πυγμάχου με την εν ψυχρώ εκτέλεση επιχειρηματία με το ψευδώνυμο «Κεφάλας», τον Μάιο του 2021, έξω από καντίνα στη Μεταμόρφωση.

Στη Μεταμόρφωση τον Μάιο

Πώς συνδέεται η μαφιόζικη εκτέλεση με τη δολοφονία επιχειρηματία
Οι αρχές, συνδέουν την εν λόγω δολοφονία με αυτή στη Μεταμόρφωση τον περασμένο Μάιο, έξω από καντίνα, με θύμα επιχειρηματία με το ψευδώνυμο «Κεφάλας»

Συναγερμός σήμανε το βράδυ της Δευτέρας στις αρχές, με την εν ψυχρώ δολοφονία το πυγμάχου στο Γαλάτσι.
Οι αρχές, συνδέουν την εν λόγω δολοφονία με αυτή στη Μεταμόρφωση τον περασμένο Μάιο, έξω από καντίνα, με θύμα επιχειρηματία με το ψευδώνυμο «Κεφάλας».

Το χρονικό της εκτέλεσης

Όλα συνέβησαν το βράδυ του Σαββάτου 15 Μαϊου. Ο 58χρονος είχε φτάσει με την μοτοσικλέτα του έξω από καντίνα και συνομιλούσε με υπαλλήλους της επιχείρησης.

Ξαφνικά, σταμάτησε ξαφνικά δίπλα του μια μηχανή με δύο άτομα και ο συνεπιβάτης πυροβόλησε εναντίον του με αποτέλεσμα ο 58χρονος να πέσει νεκρός.
Όπως φαίνεται και στο βίντεο ντοκουμέντο που αποκάλυψε τότε το MEGA, ο συνεπιβάτης με ένα εννιάρι πιστόλι πυροβολεί τρεις φορές στο στήθος και στο λαιμό τον 58χρονο. Ο οδηγός πατάει γκάζι με κατεύθυνση προς την λεωφόρο Τατοΐου.
Στο σημείο βρέθηκαν αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ και του Τμήματος Ανθρωποκτονιών, ενώ προανάκριση διενεργεί η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής.
Σύμφωνα με πληροφορίες το θύμα είχε απασχολήσει τις Αρχές για συμμετοχή σε ομάδες εκβιαστών στα βόρεια προάστια. Αστυνομικές πηγές μιλούν για συμβόλαιο θανάτου.

Γνωστός με το ψευδώνυμο «Κεφάλας»

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 58χρονος Μ.Κ., που έπεσε νεκρός έξω από καντίνα στη Μεταμόρφωση είχε το παρατσούκλι «Κεφάλας».
Υπήρξε πρωταθλητής πυγμαχίας σε ιστορικό αθλητικό σύλλογο, ενώ η τριβή του με τα κυκλώματα της αθηναϊκής νύχτας φέρεται να ξεκίνησε πριν από τριάντα χρόνια.

Ο «Κεφάλας» είχε ανοίξει το δικό του νυχτερινό μαγαζί στην περιοχή του Νέου Ηρακλείου, ωστόσο, φαίνεται ότι δεν απέδωσε η επιχειρηματική του κίνηση.
Σύμφωνα με πηγές, συνέχισε να ασχολείται με τα κυκλώματα που «παρείχαν» προστασία. Η παρουσία του, όμως, στα βορειοδυτικά προάστια ήταν έντονη και οι ανερχόμενοι «νονοί» τον ήθελαν εκτός... πιάτσας, δίνοντας εντολή για την εκτέλεσή του.

Ο εκτελεστής θεωρείται αρκετά έμπειρος, καθώς κατάφερε να πλήξει με τις σφαίρες τον 58χρονο τρεις φορές, σε σημεία που ελάχιστες πιθανότητες του άφηναν για να ζήσει.
Οι κινήσεις των δραστών έχουν καταγραφεί από κάμερες ασφαλείας και εξετάζονται στην Ασφάλεια Αττικής.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline