Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024  01:24:01

Είναι άκαπνος, δεν μπορεί να σηκώσει το ΠΑΣΟΚ... Εάν εκλεγεί ο Μητσοτάκης θα κάνει πάρτυ..» Ο δήθεν ήρεμος και διεθνής ΓΑΠ σε γνωστές του επιδόσεις λαϊκισμού, πόλωσης και τακτικής φθοράς. Κύριο

Οι επικριτές του θυμήθηκαν την λασπολογία του κατά της διακυβέρνησης Κώστα Καραμανλή και την πολωτική-διχαστική τακτική του κατά της ηγεσίας Ε. Βενιζέλου.

Νέες επιθέσεις ακραίες, πολωτικές με έντονο λαϊκισμό και μειωτικές προσωπικές αναφορές κατά του Νίκου Ανδρουλάκη εξαπέλυσε ο Γιώργος Παπανδρέου ενόψει του β' γύρου των εσωκομματικών εκλογών στο ΚΙΝΑΛ. Μιλώντας στην πρωινή εκπομπή της ΕΡΤ και το βράδυ στο MEGA χαρακτήρισε τον αντίπαλο του άκαπνο στην πολιτική ηγεσία, ανίκανο να αναβαθμίσει την επιρροή του ΠΑΣΟΚ απόντα στις Βρυξέλλες όπου όμως δεν αποκτάς εμπειρία στα θέματα της Ελλάδος και άνθρωπο των κομματικών μηχανισμών. πολιτικό «Από τις 6» ο πρώην πρωθυπουργός επέμεινε πως υπάρχει πρόβλημα με την εκπροσώπηση του Κινήματος Αλλαγής και συγκεκριμένα με το ποιος θα αντιπαρατεθεί με τον πρωθυπουργό Κυριακό Μητσοτάκη και τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξη Τσίπρα.

«Ήθελα να σώσω την ψυχή της παράταξης»

«Θα συμφωνήσω με τον κ. Λοβέρδο. Με το να εκλέξει κάποιος τον κ. Ανδρουλάκη δεν τον βάζει στην Βουλή. Θα έχουμε κενό στην Βουλή. Θα κάνει πάρτι ο Μητσοτάκης. Είναι ουσιαστικό ζήτημα. Μάχες δεν θα δοθούν. Είναι μείον ότι δεν θα είναι στην Βουλή. Είναι από τα ζητήματα που έθεσε ο Ανδρέας Λοβέρδος», ανέφερε ο Γιώργος Παπανδρέου.

Τόνισε πώς «δεν είναι ο άνθρωπος ο οποίος μπορεί να αναδείξει την παράταξη» υποστηρίζοντας παράλληλα πως ο ίδιος είναι έμπειρος πολιτικός και μπορεί να μεγαλώσει την παράταξη. «Ο κόσμος ξέρει ποιος είναι ο Γιώργος Παπανδρέου. Τι έχει κάνει», είπε.

«Οι πολίτες είναι ελεύθεροι να αποφασίσουν τι θέλουν. Δεν χειραγωγήσιμοι. Δεν είναι κοπάδι» σχολίασε έπειτα, όταν ρωτήθηκε για τη στήριξη του Ανδρέα Λοβέρδου στον Νίκο Ανδρουλάκη.

Σχετικά με το ζήτημα της ανανέωσης ανέφερε πως είναι στάση ζωής και ιδεών. «Οι ιδέες οι δικές μου ήταν πάντα ανανεωτικές. Ανέδειξα νέους ανθρώπους», επεσήμανε.
Επίσης θεώρησε μεγάλο λάθος να γίνεται συζήτηση για συνεργασίες είτε με τον έναν είτε με τον άλλο. «Δεν είναι πως θα μοιράσουμε τις καρέκλες και τα υπουργεία. Το θέμα είναι ποιος θα μοιράσει τις λαϊκές δυνάμεις. Να ανατρέψουμε το πολιτικό σκηνικό» είπε ακόμη ο πρώην πρωθυπουργός.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline