Πέμπτη 25 Απριλίου 2024  08:33:28

Φτάνουν τις 270 οι γνωστές περιπτώσεις από γονείς Ρομά και αντιεμβολιστές. Φυλάκιση δύο ετών με πρόστιμο στους γονείς που δεν στέλνουν τα παιδιά σχολείο (και παίρνουν επίδομα μάλιστα...). Αντίθετος, ως συνήθως ο ΣΥΡΙΖΑ. Κύριο

Πρόκειται για αντικοινωνική και απάνθρωπη-ανήθικη συμπεριφορά φανατικών και ιδιοτελών προσώπων προς τα παιδιά τους, τα οποία καταδικάζουν σε αμορφωσιά και το πεζοδρόμιο.

1. Επιπλέον σκάνδαλο ότι σε πολλές περιπτώσεις οι γονείς Ρομά-τσιγγάνοι, στην πλειοψηφία τους σε Αττική και Βόρεια Ελλάδα εισπράττουν επίδ0μα και ενισχύεις από Δήμους, Κράτος, φορείς για την σχολική μόρφωση των παιδιών τους έως και το Γυμνάσιο, δηλαδή τη υποχρεωτική 9ετία .Δ έσμευση την οποία δεν τηρούν.
Παράλληλα ορισμένοι αντιεμβολιαστές, θρασύτατοι απειλούν δασκάλους και καθηγητές, επειδή απαιτούν από τους μαθητές είτε εμβολιασμό είτε μάσκα και συχνά τέστ (όπως έχουν επιβάλλει το υπουργείο Παιδείας και η Δικαιοσύνη) και απειλούν με μηνύσεις τους εισαγγελείς ,όταν τους καταλογίζουν ευθύνες και δεν εγκρίνουν τις αυθαιρεσίες τους.

2.Η διάταξη της τροπολογίας κατατέθηκε την Τρίτη στη Βουλή και ψηφίσθηκε χθες.. Η τροπολογία αναλυτικά.

Με τις ψήφους Νέας Δημοκρατίας και Κινήματος Αλλαγής εγκρίθηκε την Τετάρτη η τροπολογία για τις κυρώσεις κατά των αρνητών γονέων και κηδεμόνων. Ο ΣΥΡΙΖΑ δια του Νίκου Φίλη δήλωσε ότι διαφωνεί με το μέτρο κατά την γνωστή αρνητική του στάση και με θεωρίες για ελευθερίες, μέτρα κατά φτωχών, προγράμματα κοινωνικά κλπ.

Η διάταξη της τροπολογίας των υπουργείων Παιδείας και Δικαιοσύνης που κατατέθηκε την Τρίτη στη Βουλή (άρθρο 3) προβλέπει ότι όποιος έχει την επιμέλεια ή την πραγματική φροντίδα του ανηλίκου και παραλείπει την εγγραφή ή την εποπτεία του ως προς την υποχρεωτική φοίτηση (μέχρι και το Γυμνάσιο), τιμωρείται με ποινή φυλάκισης μέχρι δύο έτη και χρηματική ποινή.

arthro3

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline