Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024  17:39:24

Οι Άθλιοι της άλλοτε «ερωτικής Θεσσαλονίκης» χρησιμοποίησαν νευροτοξικό χάπι ύπνωσης για τους 3 βιασμούς. Το ίδιο έγινε με την κόρη μας, αποκαλύπτει ο πατέρας της Τοπαλούδη. Κύριο

Βιασμός 24χρονης / Οι τοξικολογικές εξετάσεις φέρεται να επιβεβαιώνουν την καταγγελία της κοπέλας.

1-Το πόρισμα από τις τοξικολογικές εξετάσεις φαίνεται ότι επιβεβαιώνει την καταγγελία της 24χρονης για τον βιασμό της στη Θεσσαλονίκη, με δόλια και απαράδεκτα μέσα από τους τρείς γόνους γνωστών οικογενειών σε άθλια πάρτυ εκπόρνευσης και μαστροπείας σε γνωστό πολυτελές ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης, με ακριβούς πελάτες εξίσου διεφθαρμένους..

Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε το MEGA, τα αποτελέσματα από τις τοξικολογικές εξετάσεις – που αναμένονται επίσημα τις επόμενες ημέρες ή και ώρες – επιβεβαιώνουν τους ισχυρισμούς της 24χρονης στη Θεσσαλονίκη για βιασμό. Όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ, τα αποτελέσματα των τοξικολογικών έδειξαν ότι εκτός από αλκοόλ στο αίμα της 24χρονης εντοπίστηκαν ουσίες που επηρεάζουν το νευρικό σύστημα. Ουσίες που μπορεί να οδηγήσουν σε νάρκωση ιδίως αν συνδυαστούν με αλκοόλ.

Επιβεβαιώνονται οι ισχυρισμοί της 24χρονης

Η 24χρονη έχει δηλώσει στις αρχές ότι είχε καταναλώσει αλκοόλ αλλά όχι σε τέτοια ποσότητα που να μην μπορεί να οδηγήσει και να επιστρέψει στο σπίτι της. Η κοπέλα από την πρώτη στιγμή υποστήριξε ότι κάτι της έριξαν στο ποτό της προκειμένου να κάμψουν τις αντιστάσεις της.

2.Παρέμβαση Αρείου Πάγου

Υπενθυμίζεται ότι ήδη o εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Βασίλης Πλιώτας, ζήτησε από τον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Εφετών Θεσσαλονίκης, Άγγελο Καμηλάρη, να εποπτεύσει ο ίδιος του ανακριτικού έργου στην υπόθεση βιασμού της 24χρονης στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να γίνει έρευνα σε βάθος, όπως επιτάσσει «η βαρύτητα και η σοβαρότητα της ποινικής απαξίας των αναφερομένων-καταγγελλόμενων».

Ο Β. Πλιώτας στην παραγγελία του επικαλείται το άρθρο 32 του Κώδικα Ποινικής Δικονομίας που αναφέρεται στην «ανώτατη εποπτεία στην ανάκριση». Ζητά ουσιαστικά να περιβληθεί η υπόθεση με το κύρος ανώτερης εισαγγελικής αρχής στις έρευνες, ανακριτικές και προανακριτικές, για να αποκαλυφθούν όλα τα στοιχεία της υπόθεσης, εξαιτίας της ιδιαιτερότητάς της αλλά και της σοβαρότητας της. Μάλιστα ζητεί και ενημέρωση επ΄αυτών.
Στην έγγραφη παραγγελία του, ο Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, μεταξύ των άλλων, αναφέρει:

«Σας αποστέλλουμε δημοσιεύματα του ηλεκτρονικού τύπου .... και παρακαλούμε για την εξάντληση των όποιων από το άρθρο 32 ΚΠΔ εξουσιών σας που πηγάζουν από την ανώτατη εποπτεία στην ανάκριση και στα πλαίσια της λειτουργικής σας αρμοδιότητας, ώστε να προσδοθεί το αναγκαίο κύρος σε σχέση με τις διενεργούμενες προανακριτικές και ανακριτικές πράξεις και για με πληρότητα και σε βάθος έρευνα, όπως άλλωστε η ιδιαιτερότητα, η βαρύτητα και η σοβαρότητα της ποινικής απαξίας των αναφερομένων-καταγγελλόμενων επιτάσσει. Σχετικώς να μας ενημερώσετε».

3.Πατέρας Τοπαλούδη για 24χρονη στη Θεσσαλονίκη: Είναι γνωστά τα ροζ κυκλώματα – Και στην Ελένη έδωσαν χάπια βιασμού

Στην σοκαριστική καταγγελία για τον βιασμό της 24χρονης κοπέλας στην Θεσσαλονίκη, αλλά και στις ομοιότητες που μπορεί να παρουσιάζει η εν λόγω υπόθεση με αυτή της κόρης του, αναφέρθηκε ο πατέρας της Ελένης Τοπαλούδη, μιλώντας το πρωί της Τρίτης (18.01.2022) στην ΕΡΤ.
Τα όσα έχουν δει μέχρι στιγμής το φως της δημοσιότητας γύρω από την υπόθεση της 24χρονης κοπέλας που φέρεται να έπεσε θύμα ομαδικού βιασμού σε μεγάλο ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης, «ξύπνησε» μνήμες από την δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη, πριν από τρία χρόνια στην Ρόδο. Ο Γιάννης Τοπαλούδης, τρία χρόνια μετά τον άδικο χαμό της κόρης του, κάνει λόγο για ροζ κυκλώματα που είναι γνωστά και αναφέρει ότι πως και στην κόρη του είχαν δώσει χάπια βιασμού.

«Προχθές συμπληρώθηκαν τρία χρόνια από το αποτρόπαιο έγκλημα και τον βιασμό της Ελένης μας. Αν το συνδυάσω με τα γεγονότα της 24χρονης... Ο χρόνος δεν γιατρεύει δυστυχώς. Είναι ακόμα πιο επίπονος όσο περνάει. Κάθε τι μας θυμίζει Ελένη. Προσπαθούμε αυτόν τον πόνο να τον κρατήσουμε τουλάχιστον μακριά από το δωμάτιο του μικρού μας παιδιού», είπε αρχικά ο Γιάννης Τοπαλούδης.

«Για την 24χρονη που κατάφερε και βγήκε ζωντανή και είχε το θάρρος και το κατήγγειλε, θα πω ότι και η Ελένη μας το 2017 είχε υποστεί το ίδιο με χάπια βιασμού από κάποια καλόπαιδα της Ρόδου, τα οποία τα έχουμε καταγγείλει. Είναι γνωστά αυτά τα ονόματα. Δεν μας είπε τίποτα το κορίτσι μας γιατί δυστυχώς τα κορίτσια μας και ειδικά σε αυτές τις τρυφερές ηλικίες ντρέπονται από τους γονείς τους. Δεν φοβούνται, αλλά ντρέπονται» σημείωσε ο πατέρας της Ελένης Τοπαλούδη.

Και πρόσθεσε: «Δυστυχώς ούτε και οι δύο αστυνομικοί βοήθησαν το κορίτσι μας. Αν ήταν το δικό τους παιδί θα το άφηναν να φύγει; Γιατί είχαν τραβήξει και βίντεο και την απειλούσαν. Αυτά είναι τα ροζ κυκλώματα. Και υπήρχε και συγκάλυψη των αστυνομικών. Είπαν στην Ελένη: γίνε ντέτεκτιβ και πήγαινε φέρε μας το βίντεο».
«Αυτό το κύκλωμα έχει παντού παρακλάδια, και σε μεγάλες πόλεις και σε τουριστικές πόλεις», σημείωσε και πρόσθεσε ότι: «Δεν έχουμε χειροπιαστά στοιχεία αλλά καλό είναι να γίνει διερεύνηση προς πάσα κατεύθυνση, στο πανεπιστήμιο της Ρόδου και γενικότερα».

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline