Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024  17:22:42

Θρασύτατοι πλειοδοτούν και τώρα θέλουν παραίτηση του πρύτανη και της Συγκλήτου .....Ούτε πενήντα ταραξίες στην ΑΣΟΟΕ , καταληψίες με ακραία θρασύτητα, καταστρέφουν, επιτίθενται στην Αστυνομία, οπαδοί της βίας και της ανομίας. Κύριο

Στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο επιχειρείται μια συστηματική και επίμονη αναβίωση ενός παλαιού κλίματος αναρχίας και ασυδοσίας από ομάδες αναρχικών, ποινικούς, τραμπούκους με την παθητική αμηχανία ή ανοχή μερίδας φοιτητών και πανεπιστημιακών.

1.-Καμία σύγκριση με την σθεναρή στάση της ηγεσίας του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, καθώς οι τραμπούκοι θέλουν να μεταβάλλουν τον χώρο γύρω από την ΑΣΟΟΕ σε «φοιτητικά Εξάρχεια», όπως λένε..

-Ένταση επικράτησε χθες λίγο πριν τις 14.00 το μεσημέρι της Τρίτης έξω από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (πρώην ΑΣΟΕΕ), χώρο μεγάλης αναταραχής
Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, περίπου 30 άτομα, που φορούσαν κουκούλες, πέταξαν πέτρες και διάφορα άλλα αντικείμενα σε αστυνομικές δυνάμεις, ενώ έβαλαν φωτιές σε κάδους απορριμμάτων. Οι αστυνομικές δυνάμεις τους απώθησαν και οι κουκουλοφόροι μπήκαν στο κτίριο του Πανεπιστημίου, ενώ στη συνέχεια επικράτησε ηρεμία.

Θρασύτατοι και τραμπούκικης συμπεριφοράς, περιθωριακοί δήθεν φοιτητές όλοι, ενώ είναι ελάχιστοι ανάμεσα τους πλειοδοτούν και τώρα θέλουν παραίτηση του πρύτανη και της Συγκλήτου .....Ούτε πενήντα ταραξίες στην ΑΣΟΟΕ , καταληψίες με ακραία θρασύτητα, καταστρέφουν, επιτίθενται στην Αστυνομία, οπαδοί της βίας και της ανομίας.

-Ολοφάνερο πλέον κατά κύ0κλους της Κυβέρνησης και της ΕΛΑΣ ότι στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο επιχειρείται μια συστηματική και επίμονη αναβίωση ενός παλαιού κλίματος «επιβολής εξουσίας αναρχίας και ασυδοσίας» από ομάδες αναρχικών, ποινικούς, τραμπούκους με την παθητική αμηχανία ή ανοχή μερίδας φοιτητών και πανεπιστημιακών.

2.ΑΣΟΕΕ: Αυτή είναι η εικόνα του ελληνικού πανεπιστημίου μετά την κατάληψη

Εικόνες βανδαλισμού αντίκρυσαν οι φοιτητές που προσήλθαν σήμερα στην ΑΣΟΕΕ

Εικόνες βανδαλισμού αντίκρισαν οι φοιτητές που προσήλθαν σήμερα στην ΑΣΟΕΕ με την κεντρική είσοδο του Οικονομικού Πανεπιστημίου να έχει γεμίσει από "γκράφιτι", συνθήματα και μπογιές.

Αυτή είναι η εικόνα που είδαν οι φοιτητές, μετά την κατάληψη που ξεκίνησε την περασμένη Πέμπτη και έληξε λίγες ημέρες αργότερα..

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline