Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024  19:24:38

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς σε διεθνή απαξίωση ως εγωμανής: Ανεμβολίαστος δεν παίζει ούτε σε Roland Garros, Wimbledon και US Open. Αβέβαιο εάν θα διατηρήσει για πολύ τον τίτλο του «παγκόσμιου πρώτου», χωρίς νέες βαθμολογίες και νίκες. Κύριο

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς "μετράει" πλέον τις διοργανώσεις που δεν μπορεί να συμμετάσχει, έχει να παίξει σε κάποια τουρνουά στην Ισπανία, αλλά ακόμα και οι Ίβηρες τον καλούν πλέον να προχωρήσει σε εμβολιασμό κατά του COVID-19.

1. Βρίσκεται σε διεθνή απαξίωση ως βεντέτος υπεράνω νόμων ,και κάθε κρατικής πολιτικής, που είναι μάλιστα διεθνής γραμμή κατά της επιδημίας.Ο ανεμβολίαστος Νόβακ Τζόκοβιτς έχασε τη δικαστική του μάχη με την πλευρά της Αυστραλίας και έμεινε εκτός του Australian Open. Ο Σέρβος τενίστας, όμως, δεν αποκλείεται να μείνει εκτός και από τα υπόλοιπα τρία Grand Slam.

Το φετινό Roland Garros είναι προγραμματισμένο να κάνει... πρώτο σερβίς στις 22 Μαΐου. Αυτή τη στιγμή όμως -και αν δεν αλλάξει κάτι- η ημέρωση της υπουργού Αθλητισμού της Γαλλίας θέτει εκτός και του συγκεκριμένου Grand Slam τον Νόβακ Τζόκοβιτς.
Η γαλλική βουλή πέρασε νομοσχέδιο με το οποίο αυστηροποιούνται τα μέτρα, κάνοντας τον πλήρη εμβολιασμό να γίνεται απαραίτητος για την είσοδο σε πολλούς χώρους, μεταξύ αυτών και οι αθλητικοί.

"Το πιστοποιητικό εμβολιασμού υπερψηφίστηκε. Μόλις τεθεί σε εφαρμογή ο νόμος, θα γίνει υποχρεωτικό για την είσοδο σε δημόσια κτίρια όπου ήδη ζητείται πιστοποιητικό (στάδια, θέατρα) για όλους τους θεατές, τους συμμετέχοντες, Γάλλους ή αλλοδαπούς επαγγελματίες. Ευχαριστώ το αθλητικό κίνημα για τη δουλειά στο να πειστούν οι τελευταίοι, λίγοι ανεμβολίαστοι. Θα εργαστούμε μαζί για να γίνουμε πρέσβεις αυτών των μέτρων σε διεθνές επίπεδο", έγραψε η υπουργός της Γαλλίας σε "τιτίβισμα" της.

2.Νόβακ Τζόκοβιτς: Η ισπανική κυβέρνηση τον καλεί να εμβολιαστεί ένα θέλει συμμετοχή σε αγώνες της.

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς "μετράει" πλέον τις διοργανώσεις που δεν μπορεί να συμμετάσχει, έχει να παίξει σε κάποια τουρνουά στην Ισπανία, αλλά ακόμα και οι Ίβηρες τον καλούν πλέον να προχωρήσει σε εμβολιασμό κατά του COVID-19.
Όπως δήλωσε σήμερα (18.01.2022) η εκπρόσωπος της ισπανικής κυβέρνησης, Ισαμπέλ Ροντρίγκες, ο Νόβακ Τζόκοβιτς θα πρέπει να εμβολιαστεί κατά του κορονοϊού, καθώς αναμένεται να αγωνιστεί στην Ισπανία.

«Αυτό που πρέπει να κάνει ο κύριος Τζόκοβιτς είναι να εμβολιαστεί, αυτό θα ήταν το πιο λογικό πράγμα που πρέπει να γίνει» είπε η Ισαμπέλ Ροντρίγκες σε συνέντευξη Τύπου, όταν ρωτήθηκε εάν το Νο 1 στην παγκόσμια κατάταξη του ανδρικού τένις θα μπορούσε να αγωνιστεί στην Ισπανία, μετά την απέλασή του από Αυστραλία, επειδή δεν εμβολιάστηκε.

Θυμίζουμε ότι ο Τζόκοβιτς ταξιδεύει τακτικά στην Ισπανία, όπου έχει και ένα σπίτι στη Μαρμπέγια. Ο Σέρβος πέρασε λίγες ημέρες εκεί στα τέλη Δεκεμβρίου και στις αρχές Ιανουαρίου, κάνοντας μάλιστα και κάποιες προπονήσεις εκεί, ενόψει της... αποτυχημένης προσπάθειας του, να αγωνιστεί στο Australian Open.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline