Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Στριμωγμένο το κουαρτέτο (Λεβέντηδες, Περογιαννάκης, Τράπαλης) και ο μαίτρ των μεσολαβήσεων (Παπαδόπουλος) είτε αρνούνται είτε ομιλούν για συναινετικό σεξ... Σκιές στη στάση των τοπικών αρχών. Κύριο

Καταγγελίες και αποκαλύψεις για την θλιβερή αλυσίδα ναρκωτικών-« πλουσιόπαιδων»-πορνείας- μαστροπείας.

Είτε επιβεβαιώνουν το σεξ-βιασμό ως συναινετικό είτε δηλώνουν ανίδεοι αλλά και με αντιφατικές καταθέσεις. Καλούνται εκτάκτως από την Εισαγγελία στη Θεσσαλονίκη να καταθέσουν ανωμοτί τα αδέλφια Βασίλης και Ευαγόρας Λεβέντης, ο Κωνσταντίνος Περογιαννάκης και ο Βασίλης Τράφαλης για τον βιασμό της 24χρονης - Τρίτη, συμπληρωματική, κατάθεση θα δώσει σήμερα και η καταγγέλλουσα Γεωργία Μπίκα, που δέχεται μεγάλα κύματα συμπαράστασης αλλά και κάποιες επιθέσεις λάσπης από ελάχιστους κακοπροαίρετους.

Να καταθέσουν ανωμοτί στην Εισαγγελία καλούνται οι τέσσερις νεαροί της παρέας της Αθήνας που φέρονται να εμπλέκονται στον βιασμό της 24χρονης Γεωργίας Μπίκα σε πρωτοχρονιάτικο πάρτι στο πεντάστερο ξενοδοχείο «Μετ» της Θεσσαλονίκης.

Πρόκειται για τα αδέλφια Βασίλη και Ευαγόρα Λεβέντη, τον Κωνσταντίνο Περογιαννάκη και τον Βασίλη Τράφαλη, οι οποίοι βρίσκονταν στη Θεσσαλονίκη τις ημέρες της Πρωτοχρονιάς και διέμεναν σε πολυτελές ξενοδοχείο. Ακόμα, για τον Μάνο Παπαδόπουλο, μετρ του «Αχίλλειον» στη Θεσσαλονίκη, ο οποίος, σύμφωνα και με τη συμπληρωματική κατάθεση της Γεωργίας Μπίκα, εμφανίζεται ως ο «διοργανωτής» ανάλογων πάρτι -η ίδια ανέφερε ότι είχε παραστεί σε τουλάχιστον άλλα τέσσερα.

Σύμφωνα με τις καταθέσεις των ίδιων, προσεκλήθησαν για το πρωτοχρονιάτικο πάρτι περίπου 8-9 κορίτσια, μεταξύ των οποίων και η 24χρονη Γεωργία Μπίκα. Σύμφωνα με την καταγγελία της 24χρονης στις αστυνομικές και τις δικαστικές αρχές, την παρέσυραν σε ένα από τα δωμάτια του ξενοδοχείου όπου και την κακοποίησαν παρά την θέλησή της, όπως κατήγγειλε η ίδια.

Σήμερα Παρασκευή στην Εισαγγελία έχει κληθεί και η 24χρονη Γεωργία, προκειμένου να δώσει τρίτη, συμπληρωματική, κατάθεση.

Τράφαλης: Δεν έχω καμία εμπλοκή

Ο ένας από το «κουαρτέτο της Αθήνας» που εμπλέκεται στην υπόθεση με το πάρτι στη σουίτα του 5στερού της Θεσσαλονίκης λίγα λεπτά μετά την είδηση για τις κλήσεις σε ανωμοτί κατάθεση από την εισαγγελία μιλάει στο protothema.gr.

Ο 27χρονος Βασίλειος Τράφαλης που είχε μισθώσει το δωμάτιο 204 αναφέρει πως «Δεν έχω καμία εμπλοκή στο ζήτημα απλά ήμουν εκεί και έδωσα μια κατάθεση. Δεν έχω να πω κάτι άλλο. Εμφανίστηκαν ονόματα ανθρώπων που δεν έχουν εμπλοκή και αυτό δεν είναι ωραίο».

Όταν η ερώτηση στρέφεται στα κυκλώματα και στις καταγγελίες από την ίδια την 24χρονη για τον μετρ ότι στέλνει κοπέλες σε «περίεργα» πάρτι είπε «τον συγκεκριμένο κύριο τον γνώρισα εκείνο το Σαββατοκύριακο και δεν μπορώ να έχω άποψη για κάτι. Εγώ δεν μίσθωσα καμία σουίτα. Είχα το δωμάτιο 204 και δεν έχω να προσθέσω τίποτα άλλο».

Τέλος σε ερώτηση για τη νέα κλήση για ανωμοτί κατάθεση, ο 27χρονος αναφέρει πως «Δεν με έχουν ενημερώσει για τίποτε άλλο. Έδωσα μια κατάθεση. Έχω καταθέσει ήδη και δεν έχω να προσθέσω κάτι στην κατάθεση μου. Δεν με έχουν ενημερώσει για κάποια νέα κατάθεση».

Αρκετά τα κενά στις καταθέσεις των εμπλεκόμενων του κουαρτέτου και του μαίτρ

Τα κενά και οι αντιφάσεις στις καταθέσεις των εμπλεκόμενων στην υπόθεση ομαδικού βιασμού της 24χρονης.

Σημαντικά κενά στην πολύκροτη υπόθεση που συγκλονίζει τη χώρα, προκύπτουν από τις καταθέσεις των ατόμων που φέρονται να εμπλέκονται στην καταγγελία της 24χρονης για τον ομαδικό βιασμό της την παραμονή της Πρωτοχρονιάς σε σουίτα ξενοδοχείου της Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του makthes.gr, που έφερε και στη δημοσιότητα τις καταθέσεις, διαπιστώνονται αντιφάσεις και σημαντικά κενά, τόσο ως προς το χρονικό πλαίσιο, όσο και προς τα στοιχεία.

1. Style & Fashion00:35
2. Cities - Traveling Around The World01:08
3. The Horoscope.00:54
4. People All Over The World.01:03
5. Secrets Of The Garden.00:36
6. The Amazing Nature01:08

Με εξαίρεση, λοιπόν, την κατάθεση του Μάνου Παπαδόπουλου που πρώτος καταγγέλθηκε ως συμμετέχων και στην ουσία συνδετικός κρίκος στην όλη υπόθεση, η οποία διαφέρει σε πολλά σημεία και μπερδεύει και την ιστορία ως προς τα δωμάτια του ξενοδοχείου και το ποιος διέμενε σε καθένα απ' αυτά, οι άλλες τέσσερις καταθέσεις, ανάμεσα στις οποίες και του καταγγελλόμενου ως βιαστή της από την 24χρονη είναι πανομοιότυπες.

"Ξέχασαν" πως η 24χρονη έφυγε προσωρινά

Όμως, απ' αυτές λείπει κάτι πολύ σημαντικό. Η ιστορία που προκύπτει από την κατάθεση της 24χρονης αλλά και από τα επίσημα στοιχεία του ξενοδοχείου και η οποία αφορά στο γεγονός πως εκείνη αρχικά αποχώρησε από το πάρτι, κατέβηκε από τον τέταρτο όροφο στη ρεσεψιόν, έκλεισε και πλήρωσε ένα δωμάτιο καθώς δεν ήταν σε θέση να οδηγήσει και στη συνέχεια ανέβηκε για να κοιμηθεί.

Σύμφωνα, λοιπόν, με την ιστορία που κατήγγειλε και στις αρχές η κοπέλα και στη συνέντευξη που έδωσε, οι 3 από τους εμπλεκόμενους τη βρήκαν στο διάδρομο σε λιπόθυμη κατάσταση και κάπως έτσι βρέθηκε στον έκτο όροφο και στο δωμάτιο που ξύπνησε την επομένη σε κακή κατάσταση κι όχι στον τέταρτο και στο 401 που ήταν το πάρτι.

Στις καταθέσεις, λοιπόν, και οι πέντε εμπλεκόμενοι «ξεχνούν» αυτό το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, το πιο κρίσιμο προφανώς για όλη την υπόθεση και την δικαστική της –από εδώ και πέρα-εξέλιξη, με τον υποδεικνυόμενο από την ίδια ως βιαστή της Β. Λ. και τον αδερφό του, αλλά και τους δύο άλλους φίλους τους να λένε πως η κοπέλα μιλούσε με τον Β.Λ. και έφυγαν κάποια στιγμή μαζί.
Πρόκειται ουσιαστικά για ένα σημαντικό κενό στην υπόθεση, καθώς τόσο η 24χρονη όσο και η 17χρονη φίλη της που ήταν παρούσα έχουν καταθέσει πως κατέβηκαν μαζί οι δυο τους και η 24χρονη γύρισε στη ρεσεψιόν κι έκλεισε δωμάτιο.

Μάλιστα, η εκδοχή της καταγγέλλουσας επιβεβαιώνεται και από το ξενοδοχείο, ενώ σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, δίπλα της στην σουίτα όπου καταγγέλλει πως βιάστηκε ομαδικά βρέθηκε η κάρτα του δωματίου, κάτι που αναιρεί και την κατάθεση ενός εξ αυτών που λέει πως είχε τον σχετικό φακελάκι που δίνουν τα ξενοδοχεία με τις κάρτες στα χέρια της αλλά δεν είχε κάρτα μέσα.

Μάλιστα, οι εμπλεκόμενοι στις καταθέσεις τους δίνουν διαφορετικές ώρες που συνέβησαν καθένα από τα όσα καταγγέλλονται, ενώ εντύπωση προκαλεί πως ο Περογιαννάκης στην κατάθεσή του λέει πως "φαινόταν εμφανώς πως η κοπέλα είχε καταναλώσει αλκοόλ" όταν την πρωτοείδε, ενώ ο Βασίλης Λεβέντης, ο οποίος συνελήφθη μετά την καταγγελία τονίζει πως "ουδέποτε υπέπεσε στην αντίληψή μου ότι η συγκεκριμένη κοπέλα βρισκόταν υπό την επήρεια μέθης".

Ο οργανωτής του πάρτι

Ένα ακόμη στοιχείο στο οποίο οι εμπλεκόμενοι πέφτουν σε αντιφάσεις αφορά στον διοργανωτή του επίμαχου πάρτι. Με τα σημερινά στοιχεία που έφερε στο φως της δημοσιότητας το makthes.gr, στην κατάθεσή του ο Μάνος Παπαδόπουλος, εμπλέκει και τρίτο άτομο, τον Κωνσταντίνο Περογιαννάκη τον οποίο «δίνει» ως διοργανωτή του πρωτοχρονιάτικου πάρτι.

Το "κλεμμένο" κινητό και ο ξυλοδαρμός

Πολλά ερωτηματικά προκαλεί και η ιστορία απ' την οποία ουσιαστικά άρχισε να ξετυλίγεται το κουβάρι των γεγονότων την περασμένη εβδομάδα.

Συγκεκριμένα, η ιστορία που κατάγγειλε ο Μάνος Παπαδόπουλος δύο ημέρες μετά το ανέβασμα του ποστ στο instagram που ουσιαστικά παραδέχεται την καταγγελία και ζητά συγγνώμη από την 24χρονη, πως ο ίδιος έπεσε θύμα αρχικά ξυλοδαρμού (στη 01/01) και εν συνεχεία κλοπής του κινητού έχει πολλά και οφθαλμοφανή κενά.

Πρώτα απ' όλα, η φωτογραφία που ανέβασε με σημάδια στο πρόσωπο τραβήχτηκε στις 12 το πρωί της Πρωτοχρονιάς. Όμως, ενώ την ίδια μέρα στις 7 το απόγευμα πήγε στο αστυνομικό τμήμα για κατάθεση, αφενός δεν κατήγγειλε οτιδήποτε, αφετέρου δεν ερωτήθηκε από τις αρχές.

Επίσης, η ιστορία που αφηγείται πως στις 13/1 του απέσπασαν το κινητό, ανέβασαν την «ομολογία» και αυτός κατάφερε δύο μέρες μετά να ανακτήσει το λογαριασμό του, μπορεί εύκολα να αποδειχτεί, αφού στο διάστημα αυτό οι αρχές μπορούν να ελέγξουν τις κλήσεις και τα μηνύματα και να δουν ποιος ήταν ο κάτοχος του κινητού.

Μάλιστα, απορίας άξιο είναι εάν τα ίδια πρόσωπα που καταγγέλλει πως τον χτύπησαν είναι κι εκείνα που του απέσπασαν το κινητό, πώς δεν έσβησαν τη φωτογραφία που τους ενοχοποιεί (του χτυπημένου προσώπου), αλλά εκείνος το ξαναβρήκε μετά από δύο ημέρες με όλα τα αρχεία άθικτα.

Πολυμέσα