Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ο Γ.Κύρτσος ξύνεται και πάλι - για διαγραφή- στη γκλίτσα του Μητσοτάκη «πυροβολεί» ξανά Μαξίμου για ακρίβεια, θανάτους covid και Novartis. Κύριο

Καθημερινά και αιχμηρά είναι τα σχόλια του για τις λαθεμένες-προβληματικές-αποτυχημένες κυβερνητικές αποφάσεις στα περισσότερα Υπουργεία αλλά και στην κορυφή της Κυβέρνησης και στο Μαξίμου.

Για άλλη μια φορά ο ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Γιώργος Κύρτσος «πυροβολεί» κατά ριπάς το Μέγαρο Μαξίμου. Αφορμή η ενεργειακή ακρίβεια, η υπόθεση Novartis για την οποία τονίζει ότι το δημόσιο πρέπει να στραφεί δικαστικά εναντίον της εταιρείας και οι θάνατοι από κορονοϊό στην Ελλάδα.

Για την ακρίβεια ο κ. Κύρτσος σχολίασε: «"Το Μαξίμου ανησυχεί για την άνοδο των ενεργειακών τιμών"»(Βήμα) Μέχρι τώρα το Μαξίμου: Πίστευε στην απολιγνιτοποίηση εξπρές, το φυσικό αέριο. Θεωρούσε την ενεργειακή ακρίβεια παροδική. Νόμιζε ότι θα κάλυπτε τις αυξήσεις. Join the club όσων ανησυχούν. Υιοθετείστε και προτάσεις».

Για την υπόθεση Novartis: «Πέρα από τη διαμάχη για σκάνδαλο, σκευωρία η δίωξη του Τύπου, πρέπει κάποτε να καλυφθεί το μεγάλο κενό στην υπόθεση Novartis. Κυβέρνηση, Δημόσιο πρέπει να στραφούν δικαστικώς κατά της Novartis και να ζητήσουν αποζημίωση εκατοντάδων εκατ. Η κάθαρση γίνεται μόνο στην πράξη!».

Για τον κορονοϊό: «Με τον ρυθμό που πηγαίνουμε είναι σαν να χάνουμε ένα χωριό η μια μικρή κωμόπολη κάθε μήνα από COVID-19. Mε τη μείωση του πληθυσμού να ξεπερνάει τις 50.000 το χρόνο και τον αριθμό των θανάτων να είναι το 2021 15% πάνω από τον μέσο όρο προηγούμενης πενταετίας, κάτι πρέπει να κάνουμε».

Πολυμέσα