Τετάρτη 24 Απριλίου 2024  04:12:49

Μαρίνα Μπερλουσκόνι: «Ο πατέρας μου πολιορκείται από τους δικαστικούς»

Σε μια μαχητική, άνευ ενδοιασμών υπεράσπιση του Σίλβιο Μπερλουσκόνι προχώρησε η κόρη του Μαρίνα, υπεύθυνη του τηλεοπτικού ομίλου Μέντιασετ, σε συνέντευξή της στο εβδομαδιαίο περιοδικό Πανοράμα— ιδιοκτησίας του ομίλου Μπερλουσκόνι.

 

«Ο πατέρας μου πολιορκείται από τους δικαστικούς. Η υπόθεση Ρούμπι δεν είναι δίκη, είναι μια φάρσα που δεν έπρεπε καν να έχει ξεκινήσει», δηλώνει η πρωτότοκη κόρη του «μίστερ τιβί».

«Διέταξαν πάνω από 150.000 τηλεφωνικές παρακολουθήσεις, ανέλυσαν με κάθε τρόπο την ζωή του πατέρα μου, όχι για να προετοιμαστούν για μια δίκη, αλλά για να φτιάξουν μια σαπουνόπερα της ντροπής, με την βοήθεια των μέσων ενημέρωσης», προσθέτει η υπεύθυνη των τηλεοπτικών καναλιών της οικογένειας του μεγιστάνα και πρώην πρωθυπουργού.

Σύμφωνα με την κα Μαρίνα Μπερλουσκόνι, «στο τέλος θα αποδειχθεί ότι πρόκειται για μια σαπουνόφουσκα —όπως πάντα— αλλά έτσι και αλλιώς, όσους έχουν συνασπιστεί για να εκθέσουν δημοσίως τον Μπερλουσκόνι τους ενδιαφέρει μόνον η προκαταβολική καταδίκη μέσω τηλεοράσεως».

Η 46χρονη κόρη του ιταλού πολιτικού και επιχειρηματία έκανε λόγο για μια «πολύπλευρη επίθεση εναντίον του πατέρα της, ο οποίος έχει μπει στο στόχαστρο ως πολιτικός, ως επιχειρηματίας, ως πατέρας, με υπονόμευση της ίδιας του της αξιοπρέπειας».
Αυτό αποδεικνύεται και «από την απόφαση διαζυγίου που εκδικάσθηκε από το δικαστήριο του Μιλάνου, με διατροφή υπέρ της Βερόνικα Λάριο, η οποία ξεπερνά κάθε αίσθηση του μέτρου και της πραγματικότητας», υποστήριξε η Μπερλουσκόνι.

 

 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline