Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024  15:29:14

Mητσοτάκης: Οσα σχεδιάζουμε για το άμεσο μέλλον..

Ολοκληρώθηκε χθες Κυριακή με ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη, το 14ο Τακτικό Συνέδριο της ΝΔ. Οι εργασίες της τρίτης ημέρας του Συνεδρίου ξεκίνησαν με προβολή χαιρετισµών της προέδρου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Ρομπέρτα Μέτσολα και του δημάρχου της Οδησσού Τζέναντι Λεόνινταβιτς Τρούκανοβ. Ανάμεσα τους οι εξαγγελίες για τους επόμενους μήνες.

«Για την κυβέρνηση ορίζοντας μας και καθαρός εθνικός στόχος είναι μέσα στο καλοκαίρι η έξοδος της χώρας μας από την τελευταία φάση της ενισχυμένης εποπτείας. Για να κλείσει επιτέλους αυτό το τραυματικό κεφάλαιο που άνοιξε την τελευταία δεκαετία. Και εντός του 2023 να πετύχουμε επιτέλους την πολυπόθητη επενδυτική βαθμίδα ώστε με μεγαλύτερη άνεση να χρηματοδοτούμε το πρόγραμμα μας.

Μέσα στον επόμενο χρόνο οι πόροι του ταμείου ανάκαμψης, οι πόροι του ΕΣΠΑ θα ενισχύσουν την απασχόληση, την ψηφιοποίηση του κράτους, τα μεγάλα έργα και την πράσινη μετάβαση ενώ στο εσωτερικό πεδίο θα ολοκληρωθούν αλλαγές που ήδη θεμελιώσαμε με άμεση προτεραιότητα την υγεία, την αναγέννηση της πρωτοβάθμιας φροντίδας αλλά και την παιδεία με νέο νομοσχέδιο για ανοικτά και δημιουργικά πανεπιστήμια», είπε ο πρωθυπουργός μεταξύ άλλων.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline