Τετάρτη 24 Απριλίου 2024  07:56:22

Αγωνία για την δημόσια ομιλία-παρέμβαση του Κώστα Καραμανλή την επόμενη Τετάρτη... Άγνωστο εάν θα κληθούν και παραστούν Κ.Μητσοτάκης και κύκλος Μαξίμου. Κύριο

Ερωτηματικό επίσης και ένα μιμηθεί τις εσωκομματικές, ιδεολογικοπολιτικές αναφορές , όπως ο Α. Σαμαράς.

Μια από τις σπανιότατες ομιλίες του, επί πολλά χρόνια, με αποχή από το βήμα της Βουλής και δημόσιες συγκεντρώσεις θα κάνει ο πρώην πρωθυπουργός ΚώσταςΚαραμανλής σε εκδήλωση για τα 40 χρόνια της Πανελλαδικής Οργάνωσης Γυναικών «Παναθηναϊκή». Η Οργάνωση πραγματοποιεί σειρά εκδηλώσεων αφιερωμένη στα θέματα / προβλήματα που απασχολούν την Πατρίδα μας και τον κόσμο γενικότερα .

«Στην πρώτη μας εκδήλωση, μας έκανε την τιμή να αποδεχθεί την πρόσκλησή μας και να μιλήσει ο κύριος Κώστας Καραμανλής, πρώην Πρωθυπουργός με θέμα «Ελλάδα και Ευρώπη στη δίνη μεγάλων αλλαγών» αναφέρει η ανακοίνωση της Οργάνωσης
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 1 Ιουνίου, και ώρα 19.00, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, Αίθουσα «Αλεξάνδρα Τριάντη».

Η συγκεκριμένη γυναικεία οργάνωση, πιυτ θεωρείται «καραμανλογενής» δραστηριοποιείται από το 1983, παρεμβαίνοντας σε ζητήματα ισότητας τόσο στην Ελλάδα όσο και στον υπόλοιπο κόσμο γενικότερα.

Η πρώτη από μία σειρά εκδηλώσεων που έχουν προγραμματιστεί, στο πλαίσιο των εορτασμών της συμπλήρωσης 40 ετών, θα γίνει το απόγευμα της Τετάρτης, 1η Ιουνίου 2022, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών. Σε αυτήν θα μιλήσει ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής, με θέμα «Ελλάδα και Ευρώπη στη δίνη μεγάλων αλλαγών».

Η ομιλία του πρώην πρωθυπουργού αναμένεται με ενδιαφέρον, αφού ο κ. Καραμανλής σπανίως παρεμβαίνει στα δρώμενα και στις εξελίξεις του δημόσιου βίου, αλλά κυρίως επειδή η ομιλία του γίνεται σε μια κρίσιμη στιγμή για την Ευρωπαϊκή Ένωση, μετά τη ρωσική εισβολή στην Ουκρανία.

Ενδιαφέρον θα έχει η προσέγγιση που θα κάνει ο πρώην πρωθυπουργός στη σύγκρουση, η θέση που θα πάρει απέναντι στη Ρωσία, αλλά και οι αναφορές του για τις ελληνικές εξελίξεις, εν μέσω οικονομικής και ενεργειακής κρίσης.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline