Τετάρτη 17 Απριλίου 2024  02:33:37

Η Μαργαρίτα Θεοδωράκη αποκαλύπτει το δραματικό τέλος του 96χρονου μεγάλου συνθέτη: «Τους τελευταίους δύο μήνες ο πατέρας μου παρακαλούσε να πεθάνει γιατί υπέφερε πάρα πολύ». Κύριο

Πέθανε πέρυσι αρχές Σεπτεμβρίου στο σπίτι του στην οδό Επιφανούς στην Ακρόπολη, ενώ η σύζυγος του εξακολουθεί να ζεί στον δικό της θολό κόσμο, κλινήρης και χωρίς να έχει βιώσει τον θάνατο του Μίκη.

Καλεσμένη στην εκπομπή του Τάσου Τρύφωνος βρέθηκε η Μαργαρίτα Θεοδωράκη με το εν λόγω επεισόδιο να πρόκειται να προβληθεί την Κυριακή (29/5). Το πρωί της Παρασκεύης (27/5) η εκπομπή «Happy Day», έδειξε κάποια πλάνα από το «Τετ α τετ» της κόρης του αείμνηστου Μίκη Θεοδωράκη με τον οικοδεσπότη της εκπομπής του Alpha Kύπρου και ανάμεσα σε άλλα, μιλάει για την απώλεια του κορυφαίου μουσικοσυνθέτη αλλά και για τον Νίκο Κουρή που ισχυρίζεται πως είναι γιος του.

Ακολουθούν αποσπάσματα από τα λεγόμενά της:

«Άλλαξε η ζωή μου πολύ μετά τον θάνατο του πατέρα μου. Τους τελευταίους 2 μήνες παρακαλούσε να πεθάνει γιατί υπέφερε πάρα πολύ. Ο πατέρας μου ήταν πάντα πολύ αυστηρός, δεν ικανοποιούνταν ποτέ. Ήθελε όλο και κάτι παραπάνω κι αυτό εμένα με δυνάμωσε».

«Η στενοχώρια μου είναι ότι δεν έζησα την κηδεία του και σαν κάθε άνθρωπος ήθελα να τον θάψω εγώ. Όχι τόσο τον Θεοδωράκη, αλλά τον πατέρα μου. Την επιθυμία του θα την ακολουθούσα, όχι να μου κάνουν εξώδικα, γιατί υπάρχει μία κόντρα με εμένα χρόνια. Δεν έχω δικαίωμα στο έργο του, είμαι τόσο χαζή κι εγώ και ο αδελφός μου που δεν έχουμε δικαίωμα».
«Το θέμα του Νίκου Κουρή δεν υπάρχει για μένα. Είναι μία αηδία και μία ντροπή».
Ολόκληρη η συνέντευξη θα προβληθεί αυτή την Κυριακή 29/5 στις 18.45 από τον Alpha Κύπρου.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline