Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024  07:13:02

Μάλλον είναι η «Μήδεια της Πάτρας». Ο Μάνος Δασκαλάκης για την ταραγμένη Ρούλα Πισπιρίγκου: «Αρχίζω να συνειδητοποιώ ότι δολοφόνησε και τα τρία μας παιδιά». Κύριο

Η ίδια αρνείται κάθε ενοχή για τπν πνιγμό-ασφυξίας των παιδιών της, ενώ στο στόχαστρο της ανάκρισης μπήκαν η αδελφή και η μητέρα της.

Πιο κοντά στην θεωρία για «Μήδεια της Πάτρας» τα νέα δεδοεμένα καιν οι δηλώσεις ειδικών και αρμόδιβων.Το MEGA εξασφάλισε την πρώτη αντίδραση του Μάνου Δασκαλάκη μετά το πόρισμα του θανάτου της Ίριδας και της Μαλένας που αναφέρει ότι και τα δύο παιδιά δολοφονήθηκαν.

Διαχωρίζει πλήρως τη θέση του ο Μάνος Δασκαλάκης κατηγορώντας ανοιχτά τη Ρούλα Πισπιρίγκου για τον θάνατο των τριών παιδιών τους στην Πάτρα, μετά το νέο πόρισμα των ιατροδικαστών για τα αίτια και τις συνθήκες θανάτου της Ίριδας και της Μαλένας.
Ασφυκτικός ο θάνατος των παιδιών στην υπόθεση της Πάτρας- 100% αδιαμφισβήτητο το πόρισμα

Όπως λέει ο Μάνος Δασκαλάκης, δεν αιφνιδιάστηκε από το πόρισμα, ενώ δήλωσε έτοιμος να στηρίξει την κατηγορία εναντίον της.

«Δολοφόνησε και τα τρία παιδιά μας»

«Κεραυνοβολήθηκα για δεύτερη φορά, αλλά δεν αιφνιδιάστηκα γιατί πλέον με όλα αυτά που είχαν αρχίσει να κυκλοφορούν το περίμενα.
»Αρχίζω να συνειδητοποιώ ότι η γυναίκα μου δολοφόνησε και τα τρία μας παιδιά, αλλά δε θέλω να πω κάτι άλλο τώρα. Να σχηματιστεί πρώτα δικογραφία, να πάρω αντίγραφο και μετά θα τοποθετηθώ. Θα δηλώσω ξανά υποστήριξη κατηγορίας.
»Δεν αμφισβητώ το πόρισμα Καρακούκη – Καλόγρηα. Θεωρώ ότι έχει γίνει ενδελεχής έρευνα».

Την κατηγορεί πλέον και για τα τρία παιδιά

Το νέο πόρισμα οδήγησε σε αλλαγή στάσης τον Μάνο Δασκαλάκη που μέχρι πρότινος είχε δηλώσει ότι έχει δεύτερες σκέψεις για τον θάνατο της Τζωρτζίνας μετά και τα αδιάσειστα στοιχεία για την κεταμίνη που βρέθηκε, ωστόσο για τα άλλα δύο παιδιά έλεγε πως δεν πίστευε ότι τους έχει κάνει κακό η Πισπιρίγκου.

Στην πρώτη αντίδρασή του μετά τη δημοσιοποίηση του πορίσματος, χθες Δευτέρα, αρκέστηκε να πει ότι αναμένει να δει επισήμως καταγεγραμμένο το πόρισμα των ιατροδικαστών προκειμένου να τοποθετηθεί.

Ωστόσο σήμερα, μετά προφανώς και από συμβουλές νομικών, πήρε πιο ξεκάθαρη θέση.
Αυτό βέβαια που έχει μείνει αναπάντητο, προκαλώντας και πλήθος αντιδράσεων και αρνητικών σχολίων στα social media, είναι οι αναφορές του Δασκαλάκη ότι η Πισπιρίγκου ήταν καλή μάνα και δεν είχε υποπέσει τίποτα στην αντίληψή του, αλλά και η αδυναμία του να συνδυάσει γεγονότα με συγκεκριμένες συμπεριφορές της Πισπιρίγκου.

Στη ΓΑΔΑ η Δήμητρα Πισπιρίγκου

Ολοκληρώνονται οι καταθέσεις για την υπόθεση με την κατάθεση της αδερφής της Ρούλας Πισπιρίγκου, Δήμητρας, που πέρασε σήμερα το κατώφλι της ΓΑΔΑ. Η ίδια κλήθηκε ως μάρτυρας ενώ όσα πει κρίνονται ιδιαίτερα κρίσιμα ιδίως για τον θάνατο της Ίριδας, καθώς ήταν παρούσα στο σπίτι.

Μαζί της, ήταν και ο δικηγόρος τής προφυλακισμένης αδελφής της, Όθων Παπαδόπουλος, ο οποίος προσφέρθηκε να τη βοηθήσει, με τους αξιωματικούς του Ανθρωποκτονιών να αρχίζουν από το μεσημέρι τις ερωτήσεις για τη δολοφονία της Ίριδας, το τέλος της Μαλένας, τις σχέσεις του ζευγαριού και τον τρόπο με τον οποίο μεγάλωναν τα τρία παιδιά στην Πάτρα, πριν το ένα έγκλημα αρχίσει να διαδέχεται το άλλο.

Η αδελφή της Ρούλας Πισπιρίγκου παρέμεινε σταθερά στο πλευρό της αδερφής της, όλο αυτό το διάστημα, ακόμα και όταν εκείνη συνελήφθη κατηγορούμενη για τη δολοφονία της 9χρονης Τζωρτζίνας με κεταμίνη.

Η Δήμητρα Πισπιρίγκου χαρακτήρισε τη δικογραφία «αόριστη» και υποστήριξε πως η σύλληψη της αδελφής της έγινε για την κοινή γνώμη, ενώ είχε εξαπολύσει επίθεση στον Μάνο Δασκαλάκη, όταν εκείνος αποφάσισε, μπροστά στις κάμερες, να διαχωρίσει τη θέση του.
Ρούλα Πισπιρίγκου: Η απάντηση μέσα από τη φυλακή
Μιλώντας στο MEGA και τον Νίκο Ευαγγελάτο, ο Κωνσταντίνος Ζάρδας, δικηγόρος Ρούλας Πισπιρίγκου, σημείωσε πως η 33χρονη κατηγορούμενη επιμένει πως δεν έχει καμία σχέση με κανέναν θάνατο από τα τρία της παιδία.

«Την επισκέφτηκα σήμερα. Μου είπε ότι δεν έχει σκεφτεί καν ποτέ να βλάψει οποιοδήποτε από τα παιδιά της γιατί τα αγαπούσε ως μάνα και τα λάτρευε. Αυτό λέει από την πρώτη στιγμή, αυτό λέει και τώρα».

Όπως αποκαλύπτει ο ένας από τους δικηγόρους της 33χρονης, η Ρούλα Πισπιρίγκου έχει πληροφορηθεί για το πόρισμα του θανάτου της Ίριδας και της Μαλένας.
«Έχει ακούσει για το πόρισμα. Αναμένουμε να το λάβουμε και να το μελετήσουμε. Έχει εκπλαγεί πάρα πολύ δυσάρεστα. Δεν ήθελε να πιστέψει και δεν μπορούσε να πιστέψει ότι θα επαληθεύονταν οι φήμες για ανθρώπινη παρέμβαση στον θάνατο των παιδιών της».

Ο κ. Ζάρδας τόνισε ότι μόλις η πλευρά της κατηγορούμενης λάβει το πόρισμα των ιατροδικαστών, θα κινηθεί αναλόγως.

«Όταν λάβουμε το πόρισμα στα χέρια μας ολοκληρωμένο, θα το δώσουμε σε ειδικούς επιστήμονες να μας πουν την γνώμη τους. Αν μας πουν ότι το πόρισμα δεν επιδέχεται αμφισβήτησης, δεν έχει κενά, είναι απολύτως σωστό και επιδέχεται παρά μόνο μιας ερμηνείας και είναι 100% ότι υπάρχει ανθρωποκτονία, θα κινηθούμε αναλόγως».

Όσον αφορά την ίδια την κατηγορούμενη, ο δικηγόρος της σημειώνει:

«Διατηρεί μια εσωτερική δύναμη που την κάνει να στέκεται στα πόδια της αλλά αρχίζει κάπως να καταρρέει ψυχοσυναισθηματικά. Αισθάνεται ότι υφίσταται μια τεράστια αδικία που δεν μπορεί πλέον να σηκώσει. Περίμενε ότι εντός ολίγων ημέρων θα ήταν έτοιμο το αίτημα αποφυλάκισης».

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline