Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Βίαιος και ασεβής με τις γυναίκες ο «νέος Καζαντζίδης». Τον κατηγορούν για τραμπουκισμούς και λεξιλόγιο υποκόσμου έως χαρτοπαιξία και κόκα... Αρνείται τα πάντα. Κύριο

Θέμης Αδαμαντίδης: Αναβλήθηκε για 14 Ιουλίου η δίκη του.

Το αίτημα αναβολής κατατέθηκε από την παθούσα πρώην σύντροφο Βαρβάρα Κίρκη, προκειμένου να προσκομιστεί ιατροδικαστική εξέταση για τον ξυλοδαρμό της από τον πρώην σύντροφό της - Ψευδή τα αποδεικτικά στοιχεία που έχουν διακινηθεί στο διαδίκτυο, είπε ο Κούγιας.

Σε αναβολή οδηγήθηκε η δίκη του τραγουδιστή Θέμη Αδαμαντίδη, ενώπιον του Αυτόφωρου Τριμελούς Πλημμελειοδικείου για κατηγορίες που αφορούν σε ενδοοικογενειακή βλάβη, ενδοοικογενειακή απειλή και απλή εξύβριση σε βάρος της συντρόφου του, Βαρβάρας Κίρκη.

Η δίκη αναβλήθκε για τις 14 Ιουλίου. Απούσα απο το δικαστήριο ήταν η φερομένη ως παθούσα. Το αίτημα αναβολής υπεβληθη απο την πλευρά της πολιτικης αγωγής προκειμένου να προσκομιστεί ιατροδικαστικη εξέταση. Στο δικαστήριο εμφανίστηκε δικηγόρος απεσταλμένος της νομικής εκπροσώπησης της Βαρβάρας Κίρκη ως «άγγελος» (όπως είναι η νομική ορολογία) και μετέφερε μήνυμα της πολιτικής αγωγής, καθώς ο κ. Απόστολος Λύτρας που εκπροσωπεί την καταγγέλλουσα, βρίσκεται σε άλλη δίκη στο Εφετείο.

Λαμβάνοντας το λόγο, ο συνήγορος του Θέμη Αδαμαντίδη, Αλέξης Κούγιας, ζήτησε την πρόοδο της δίκης και την απόρριψη του αιτήματος αναβολής. Ο κ. Κούγιας ανέφερε ότι ο εντολέας του έχει υποστεί μεγάλη βλάβη από δημοσιεύματα που διακινεί - όπως είπε - η πλευρά της καταγγέλλουσας και δεν σχετίζονται με την εκδικαζόμενη υπόθεση. Σύμφωνα με τον κ. Κούγια έχουν δημοσιευθεί ψεύτικες φωτογραφίες που αφορούν άλλη υπόθεση.

Στο δικαστήριο μίλησε και ο κατηγορούμενος τραγουδιστής, αναφέροντας πως έχει υποστεί ζημιά στη δουλειά του από τη συγκεκριμένη υπόθεση.

Στη συνέχεια ο κ. Κούγιας τόνισε πως το γεγονός ότι η φερόμενη ως παθούσα δεν έχει εξεταστεί ακόμη από ιατροδικαστή δεν οφείλεται στον εντολέα του, αλλά αποκλειστικά σε εκείνη. «Το περασμένο Σάββατο έλαβε παραγγελία ώστε να μεταβεί στο Ασκληπιείο Βούλας και να εξεταστεί αλλά δεν πήγε ποτέ» είπε ο συνήγορος για την καταγγέλλουσα.

Ακόμη ο ίδιος πρόσθεσε αυτή η υπόθεση έχει καταστρέψει "έναν άνθρωπο που δεν έχει καμία σχέση με τα δικαστήρια αντίθετα η άλλη πλευρά δύο μέρες τώρα έχει πάρει σβάρνα τα κανάλια και τώρα που είναι η δίκη δεν είναι κανείς εδώ για να δικάσει".

Λαμβάνοντας το λόγο ο εισαγγελέας της έδρας ζήτησε την αναβολή της δίκης προκειμένου το δικαστήριο να λάβει γνώση της ιατροδικαστικής έκθεσης ώστε να μπορέσει να αποφασίσει.

Στο μεταξύ, σε δήλωση που έκανε έξω από το δικαστήριο, ο γνωστός τραγουδιστής ανέφερε πως: «Έχω εμπιστοσύνη στην ελληνική δικαιοσύνη και πιστεύω πως η αλήθεια θα με δικαιώσει».

Κούγιας: Ψευδή τα αποδεικτικά στοιχεία που έχουν διακινηθεί στο διαδίκτυο

Ο συνήγορος του Θέμη Αδαμαντίδη, Αλέξης Κούγιας είπε στους δημοσιογράφους έξω από το δικαστήριο: «Έχουν διακινηθεί στο διαδίκτυο εντελώς ψευδή αποδεικτικά στοιχεία. Το βίντεο στο οποίο φαίνονται μάλλον σκιές και εκτοξεύεται μία κλωτσιά που ακολούθως φεύγει μία αγέρωχη κυρία, δεν αφορά τον κύριο Αδαμαντίδη.

Επίσης δεν αφορούν τον κύριο Αδαμαντίδη κάποιες φωτογραφίες στις οποίες φαίνεται ένα πρόσωπο που έχει ένα μώλωπα στο μάτι. Αυτός ο μώλωπας είναι πράγματι στο πρόσωπο της συγκεκριμένης κυρίας, όμως έχει προκληθεί πριν ενάμιση χρόνο από γνωστό γόνο εφοπλιστικής οικογένειας, που δεν επιθυμούμε να δημοσιοποιήσουμε τα στοιχεία του και δεν αφορούν τον κύριο Αδαμαντίδη.

Δεν έχουμε καμία σχέση με άλλες φωτογραφίες που δείχνουν σωματικές βλάβες με τη συγκεκριμένη κυρία. Έχουμε κάποιες φωτογραφίες που δείχνουν κάποιες αμυχές στο στήθος και στην κνήμη. Σύμφωνα με την περιγραφή του αδικήματος είναι αδύνατον αυτές οι φωτογραφίες να αφορούν τον κύριο Αδαμαντίδη. Η κυρία φέρεται να έχει μηνύσει τον κύριο Αδαμαντίδη δήθεν ότι της τράβηξε τα μαλλιά και τη χαστούκισε και ότι της έδωσε μία κλωτσιά στο γοφό.

Μέχρι σήμερα δεν έχει επισκεφτεί κανέναν (ιατροδικαστή), επίσης δεν υπάρχει μέσα στη δικογραφία τίποτα που να επαληθεύει αυτά τα οποία ισχυρίζεται. Πρόκειται για μία προβληματική υπόθεση. Για αυτό το λόγο επιθυμούσαμε διακαώς να γίνει σήμερα η δίκη και καθώς συνδέεται με κωμικές δικαιολογίες που αφορούν την παθούσα ότι σήμερα θα πήγαινε δήθεν στον ιατροδικαστή.

Δεν ήρθε ακόμη η πρώτη κυρία με την οποία έχει παιδιά ηλικίας άνω των 35 ετών και όμως ήρθε ένας από τους γιους του από αυτόν το γάμο. Όπως θα έχετε δει και στο διαδίκτυο, η συγκεκριμένη κυρία, η οποία ισχυρίζεται ότι είναι σύντροφός του ήταν μία πρόσκαιρη σχέση η οποία επιδιώκει από την πλευρά της εμφανίζεται ως σοβαρή σχέση και κακώς απεδόθη το αδίκημα ενδο-οικογενειακής βίας απλά ήταν μία από τις επιπόλαιες σχέσεις του».

Αναστασία Στεφάνοβα κατά Θέμη Αδαμαντίδη: Με είχε χτυπήσει πολλές φορές

«Με χτύπαγε και ήταν και τα παιδιά στο σπίτι», λέει η Αναστασία Στεφάνοβα.
Η Αναστασία Στεφάνοβα έκανε δηλώσεις στο Πρωινό. Η πρώην σύντροφος και μητέρα των παιδιών του Θέμη Αδαμαντίδη αναφέρθηκε στα περιστατικά βίας που συνέβαιναν στο σπίτι, αποκαλύπτοντας πως ο γνωστός τραγουδιστής την είχε χτυπήσει αρκετές φορές.

«Είχαν συμβεί και σε εμάς περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας. Ζήσαμε μαζί για 15 χρόνια, κάναμε δυο παιδιά κι έφυγα πέρυσι. Πήρα τα παιδιά κι έφυγα γιατί δεν άντεχα άλλο. Συνέβησαν και με εμένα ακριβώς τα ίδια πράγματα.

Είχαν συμβεί πολλά περιστατικά τον τελευταίο χρόνο. Με χτύπαγε και ήταν και τα παιδιά στο σπίτι. Είχα καλέσει την αστυνομία, είχα κάνει μήνυση, αλλά τότε λόγω κορονοϊού ήταν όλα κλειστά.

Η μήνυση υπάρχει στο ΑΤ Γλυφάδας, την έκανα τον Φλεβάρη του 2020 που με χτύπησε. Μετά από αυτό το περιστατικό συνέβησαν κι άλλα παρόμοια περιστατικά. Κάποια στιγμή κουράστηκα και αποφάσισα να φύγω γιατί δεν άντεχα άλλο. Είχα καλέσει την αστυνομία 7-8 φορές. Με έχει ξαναχτυπήσει πολλές φορές μετά τη μήνυση και μπροστά στα παιδιά», είπε αρχικά η Αναστασία Στεφάνοβα.

Η Αναστασία Στεφάνοβα είπε στη συνέχεια: «Αραιά και που βοηθάει για τα παιδιά όποτε θελήσει ο ίδιος, επικοινωνία μαζί τους δεν έχει.

Με πήρε η Βαρβάρα Κίρκη και μου τα είπε και με ρώτησε αν έκανε τα ίδια πράγματα και με εμένα. Είναι άλλος ο Θέμης ο τραγουδιστής και άλλος ο σύντροφος, ο πατέρας.

Δεν ήταν καλός πατέρας. Δεν υπήρχε μέσα στο σπίτι σαν πατρική φιγούρα. Η ζωή του ήταν έξω. Έξω, η δουλειά του και μετά ο τζόγος, μέρες νύχτες έλειπε. Ερχόταν σπίτι μόνο για να κοιμηθεί και τον ενοχλούσε ότι τα παιδιά κάνουν φασαρία. Μικρά παιδιά είναι, φασαρία θα κάνουν».

Βαρβάρα Κίρκη: Υπήρχαν στιγμές που δεν είχαμε να φάμε, το ψυγείο ήταν άδειο

«Δεν έφυγα νωρίτερα γιατί τον αγάπησα και τον αγαπάω», λέει η Βαρβάρα Κίρκη.
Η Βαρβάρα Κίρκη μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και την Έλενα Πολυκάρπου. Η πρώην σύντροφός του Θέμη Αδαμαντίδη, η οποία τον κατήγγειλε για ξυλοδαρμό, δεν άντεξε και ξέσπασε σε λυγμούς στο τηλέφωνο.

«Με τον Θέμη ήμασταν μαζί ενάμιση χρόνο. Συνέχεια με χτύπαγε, από ζήλεια, είναι λογικό, όλος ο κόσμος το ξέρει.

Δεν έφυγα νωρίτερα γιατί τον αγάπησα και τον αγαπάω, απλά είναι τα πράγματα. Βοήθεια μου ζητούσε συνέχεια, προσπάθησα, ήμουν συνέχεια δίπλα του. Αγάπησα αυτόν τον άνθρωπο, δεν είναι κακό. Αλήθεια τον αγάπησα. Τον αγαπάω!

Αυτό που κάνει δεν είναι σωστό. Είμαι πάρα πολύ άσχημα ψυχολογικά, ζαλίζομαι συνέχεια, δεν μπορώ να κοιμηθώ.
Έχει παράνοιες, ότι φλέρταρα με όλο τον κόσμο, δεν είναι έτσι τα πράγματα. Ήταν λάθος μου που τα ανεχόμουν, αλλά τον αγάπησα. Όλοι μου έλεγαν να φύγω», είπε αρχικά η Βαρβάρα Κίρκη.

Η Βαρβάρα Κίρκη είπε επίσης: «Δεν θέλω λεφτά από τον Θέμη. Υπήρχαν στιγμές που δεν είχαμε να φάμε, το ψυγείο ήταν άδειο. Ίσως τον αγάπησα περισσότερο απ' ότι μ' αγάπησε αυτός. Με ζήλευε παθολογικά, αλλά όλα έχουν ένα όριο».

Πολυμέσα