Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Χωρίς τέλος τα τροχαία στην Κρήτη. Δεκάδες οι νεκροί και οι σοβαροί τραυματίες. Στην μεγάλη ταχύτητα ήλθε να προστεθεί το ξενύχτι, και το πολύ ποτό κάθε βράδυ. Κύριο

Λυπηρά με νέους ανθρώπους θύματα, τα συνεχή ατυχήματα στους στενούς εθνικούς δρόμους.

Δεν έχουν τέλος τα τροχαία στο οδικό δίκτυο της Κρήτης. Τα ατυχήματα με πολλούς νεκρούς Κρητικούς και όχι αλλοδαπούς. Νέους ανθρώπους, συχνά με απορφανισμένες φρέσκες οικογένειες και μικρά παιδιά. Κα επιπλέον δεκάδες ατυχήματα με τραυματίες και μακρές νοσηλείες σε νοσοκομεία και στα σπίτια, α=άνδρες και γυναίκες νέας ηλικίας, που βασανίζονται επί μήνες καθηλωμένοι, σε χειρουργεία ή και χρόνια στη ζωή τους.

Χωρίς τέλος τα τροχαία στην Κρήτη. Καμία ενημερωτική εκστρατεία δεν βελτίωσε τα πράγματα,. Δεκάδες οι νεκροί και οι σοβαροί τραυματίες. Στην μεγάλη ταχύτητα στους στενούς, φειδωτούς δρόμους ήλθε να προστεθεί το ξενύχτι, και το πολύ ποτό κάθε βράδυ. –

Δυο τροχαία ατυχήματα σημειώθηκαν στον ΒΟΑΚ μέσα σε λίγες ώρες.
Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το πρωί της Πέμπτης, στην εθνική οδό Ηρακλείου – Αγίου Νικολάου, στο ύψος της γέφυρας Παπαναστασίου, στο ρεύμα προς Άγιο Νικόλαο.
Σύμφωνα με την ομάδα SOS BOAK, ένα Ι.Χ αυτοκίνητο συγκρούστηκε με αγροτικό ενώ εκείνο βρισκόταν στην Λωρίδα Έκτακτης Ανάγκης.

Από την σύγκρουση σημειώθηκαν σοβαρές υλικές ζημιές και στα δύο οχήματα.
Στο μεταξύ, λίγο μετά τις 11 το πρωί της Πέμπτης, σημειώθηκε δεύτερο τροχαίο στο ύψος των Γουβών στο Ηράκλειο, λίγο πριν την διακλάδωση προς Γούρνες.
Στο σημείο βρίσκεται ΕΚΑΒ καθώς και αστυνομία για παραλαβή των τραυματιών και την ρύθμιση της κυκλοφορίας.

 

Πολυμέσα