Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024  07:55:42

Σπύρος Παπαδόπουλος για τον καρκίνο, που τον έπληξε στα 67 του χρόνια: «Δεν λέω πως θα τον νικήσω, λέω θα τον διαχειριστώ...». Μαχητικός, αισιόδοξος και δραστήριος. Κύριο

Τα νέα του καλλιτεχνικά σχέδια στην τηλεόραση ως πρωταγωνιστής σε σήριαλ της ΕΡΤ.

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος, δημοφιλής, πολυτάλαντος και μεγάλης απήχησης πρωταγωνιστής του θεάτρου, του κινηματογράφου και της τηλεόρασης, και παρουσιαστής της εκπομπής "Στην Υγειά μας ρε Παιδιά", επί δεκαπέντε χρόνια κάθε Σάββατο. Ο ηθοποιός και παρουσιαστής πήρε την απόφαση να "απομακρυνθεί" από τον χώρο της παρουσίασης και να αφοσιωθεί στην μυθοπλασία.

Η ανατρεπτική ψυχολογική σειρά μυστηρίου της ΕΡΤ «Κάνε ότι κοιμάσαι», με πρωταγωνιστή τον Σπύρο Παπαδόπουλο, σε μια έντονα ατμοσφαιρική σκηνοθεσία των Αλέξανδρου Πανταζούδη και Αλέκου Κυράνη και σε πρωτότυπο σενάριο του βραβευμένου συγγραφέα στις ΗΠΑ και την Ευρώπη, Γιάννη Σκαραγκά.Ο Νικόλας

(Σπύρος Παπαδόπουλος), ένας χαρισματικός καθηγητής λυκείου βλέπει τη ζωή του να διαλύεται βίαια και αναπάντεχα. Στη διάρκεια μιας έντονης κρίσης στον γάμο του, ο Νικόλας εμπλέκεται ερωτικά, για μια νύχτα, με τη μητέρα ενός μαθητή του ο οποίος εμφανίζει προβλήματα συμπεριφοράς (Έμιλυ Κολιανδρή). Λίγες ημέρες αργότερα, η σύζυγός του (Μαρίνα Ασλάνογλου) δολοφονείται στη διάρκεια μιας ένοπλης ληστείας στο ίδιο τους το σπίτι και η κόρη του μεταφέρεται σε κρίσιμη κατάσταση στην εντατική.
Αντιμέτωπος με την οικογενειακή τραγωδία, αλλά και την άγρια και παραβατική πραγματικότητα του περιθωριοποιημένου σχολείου, στο οποίο διδάσκει, ο Νικόλας προσπαθεί να ξετυλίξει ένα κουβάρι μυστικών και ανατροπών, για να μπορέσει να εντοπίσει τους εγκληματίες και να αποκαλύψει μια σκοτεινή συνωμοσία σε βάρος του.

Μάλιστα, ξεκαθάρισε στην κάμερα πως αυτός ο κύκλος έχει κλείσει για τον ίδιο. «Θέλω να ασχοληθώ ξεκάθαρα με την υποκριτική!»
Ο Σπύρος Παπαδόπουλος, εκτός από το σήριαλ «Κάνε ότι Κοιμάσαι» στην ΕΡΤ, μίλησε και για τη νέα εκπομπή του OPEN με τον Γιάννη Μπέζο, ο οποίος του τηλεφώνησε προσωπικά και του ζήτησε να πάει ως καλεσμένος.

-Ο Σπύρος Παπαδόπουλος σε τηλεοπτική του συνέντευξη μίλησε για όλους και για όλα. Ο ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Καλύτερα δεν γίνεται» και αναφέρθηκε τόσο στη φετινή απουσία του από την τηλεπαρουσίαση, όσο και στο σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει.

Μιλώντας για τον καρκίνο ο Σπύρος Παπαδόπουλος είπε: «Λένε πως σε αυτή την αρρώστια η ψυχολογία παίζει τον κύριο ρόλο. Δεν ξέρω αν είναι ένα είδος σοφίας ή ένα είδος μοιρολατρίας, ο λόγος που αντιμετωπίζω τα δύσκολα πράγματα έτσι είναι γιατί λέω πως ήταν να γίνει. Όχι μόνο η υγεία αλλά οτιδήποτε ακραίο πράγμα».

«Αλλά, όχι, δεν λέω ποτέ πως θα το νικήσω. Λέω πως θα δω τι θα κάνω, θα το διαχειριστώ. Θα δούμε. Άμα χάσουμε, χάσαμε. Δεν είμαι καθόλου εναντίος της ήττας. Καθόλου» τόνισε.

Παράλληλα, ο ηθοποιός μίλησε για τη γνωριμία που είχε με τον πατέρα της Ναταλίας Γερμανού, τον Φρέντυ Γερμανό, αλλά και τις πλάκες που έκαναν για τα αθλητικά, τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό, του οποίο οπαδός είναι ο γνωστός ηθοποιός. Μεταξύ άλλων αναφέθηκε και στην ευαισθησία που έχει σε θέματα που αφορούν στους πρόσφυγες.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline