Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024  15:11:27

Μπάκιγχαμ: Αυτή είναι η πρώτη επίσημη φωτογραφία του βασιλιά Καρόλου με την βασιλική σύζυγο

H φωτογραφία δόθηκε στη δημοσιότητα χθες από την Βασιλική Οικογένεια. Την πρώτη επίσημη φωτογραφία του βασιλιά και της βασιλικής συζύγου να στέκονται δίπλα στο νέο πριγκιπικό ζεύγος της Ουαλίας, έδωσαν στη δημοσιότητα τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ.

Η φωτογραφία τραβήχτηκε στο παλάτι καθώς ο μονάρχης και η σύζυγός του ήταν μαζί με τον Ουίλιαμ και την Κέιτ σε μια δεξίωση για αρχηγούς κρατών και επίσημους προσκεκλημένους από το εξωτερικό.

Όλοι ντυμένοι στα μαύρα

Με τους τέσσερις ντυμένους στα μαύρα, η εκδήλωση, σύμφωνα με το SKYNEWS πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου – το βράδυ πριν από την κηδεία της βασίλισσας Ελισάβετ Β'.
Περιγράφηκε ως η πρώτη σημαντική κρατική εκδήλωση του Βασιλιά και μία από τις μεγαλύτερες συγκεντρώσεις παγκόσμιων ηγετών και παγκόσμιων πολιτικών προσωπικοτήτων που έχει φιλοξενήσει ποτέ το παλάτι.

Η φωτογραφία υπογραμμίζει την υποστήριξη που παρείχαν ο Πρίγκιπας και η Πριγκίπισσα της Ουαλίας στον Βασιλιά και τη Βασιλική Σύζυγοτις εβδομάδες μετά τον θάνατο της Βασίλισσας Ελισάβετ Β'.
Στον φόρο τιμής που απέτισε στη γιαγιά του, ο πρίγκιπας Ουίλιαμ δήλωσε: «Θα τιμήσω τη μνήμη της υποστηρίζοντας τον πατέρα μου, τον βασιλιά, με κάθε τρόπο που μπορώ».

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline