Σάββατο 20 Απριλίου 2024  14:44:53

Κωστής Χατζηδάκης στην «Κ»: Αναγκαία η γρήγορη δικαστική διερεύνηση Κύριο

Εκτός τόπου και χρόνου θεωρεί τα όσα γράφονται για τις παρακολουθήσεις του ιδίου, της συζύγου του, αλλά και υπουργών της κυβέρνησης ο υπουργός Εργασίας και αντιπρόεδρος της Ν.Δ. Κωστής Χατζηδάκης, χαρακτηρίζοντας όμως περισσότερο από αναγκαίο, για τη λειτουργία της δημοκρατίας, τη διερεύνηση της υπόθεσης Ανδρουλάκη.

Μιλώντας στην «Κ» ο αντιπρόεδρος της Ν.Δ. εκτιμά πως ο ΣΥΡΙΖΑ επιδιώκει τη δημιουργία κλίματος τοξικότητας και αντιτείνει την κυβερνητική λειτουργία «με ένα απόλυτα σοβαρό και θεσμικό τρόπο», μακριά από τον βάλτο.

Σύμφωνα με τον κ. Χατζηδάκη, στις επικείμενες εκλογές αν και η Ν.Δ. επιδιώκει την αυτοδυναμία, εφόσον υπάρξει ανάγκη για συνεργασία κομμάτων, αυτό θα πρέπει να γίνει στη βάση πολιτικών και προγραμματικών συγκλίσεων. Ξεκαθαρίζει δε, με νόημα, ότι «δεν μπορεί το τρίτο κόμμα να ορίζει ποιος θα γίνει πρωθυπουργός».

Ο υπουργός Εργασίας, αναφερόμενος στον... μεγάλο του στόχο, τον μηδενισμό των εκκρεμών συντάξεων, επαναλαμβάνει ότι επετεύχθη, εκμυστηρεύεται ότι κάποια στιγμή φοβήθηκε πως το πρόβλημα στον ΕΦΚΑ δεν μπορεί να οριοθετηθεί και υπογραμμίζει ότι τελικά... δεν ήθελε κόπο αλλά τρόπο – και κυρίως σύγχρονο μάνατζμεντ. Όσο για τα λάθη στις απονομές, ξεκαθαρίζει ότι οι αποκλίσεις που παρατηρούνται στο 20% των νέων συντάξεων δεν είναι κάτι καινούργιο και πως θα αντιμετωπιστούν σταδιακά τους επόμενους μήνες.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline