Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024  12:57:39

Επιτέλους κάνετε κράτει... .Αρχίζουν να κουράζουν οι αστείες «καταγγελίες» σε φτηνές εκπομπές και ειδήσεις. Θολώνουν έτσι τα σκάνδαλα και τις κακοποιήσεις. Χωρίς αυτοκριτική Πατέρας Αντώνιος και πρεσβυτέρα γενικολογούν για αντίποινα σε βάρος τους. Κύριο

Όλο και μειώνεται η αξιοπιστία από παραβατικούς γονείς και έφηβους, που ισχυρίζονται αστείες ταλαιπωρίες, στερήσεις και περιορισμούς.

1.-Οσο θλιβερή είναι η διαπίστωση για την εικόνα φιλανθρωπίας και αλληλεγγύης με επίκεντρο την «Κιβωτό του κόσμου»,( με οικονομικά σκάνδαλα και διαχειριστικά, με πλουτοκρατική νοοτροπία και βαρβαρότητες από ασέλγειες και ταπεινώσεις έως πραγματικές κακοποιήσεις) τόσο θλιβερή είναι συχνά η γενική εικόνα της τηλεοπτικής κάλυψης. Ειδησεογραφίας, ρεπορτάζ και σχολίων. Ολο και περισσότερο καθημερινά μόνο χαμηλής ποιότητας είναι η δήθεν αποκαλυπτική, σοβαρή, αξιόπιστη ενημέρωση, που γίνεται από πολλές εκπομπές, τηλεπαρουσιαστές και ειδήσεις.
Προβληματικά πρόσωπα στην εφηβεία και καταδικασμένοι ως ανάξιοι γονείς με δικαστικές αποφάσεις ή με διαταγές εισαγγελέων προβαίνουν σε κάθε είδους «μαρτυρίες-καταγγελίες» αναξιόπιστες, προβληματικού χαρακτήρα και έντονης ανευθυνότητας.

Γενικολογούν και διαβλέπουν θρησκευτικά και πολιτικά αντίποινα πίσω από τις καταγγελίες σε βάρος της «Κιβωτού του Κόσμου».
Απέχουν από κάθε δημοσιότητα και ανάμιξη στην ειδησεογραφία σε βάρος τους, πού έχει πάρει τη μορφή καταιγίδας ο πατέρας Αντώνιος μαζί με την πρεσβυτέρα, μετά το τσουνάμι αποκαλύψεων για την «Κιβωτό του Κόσμου».
Τη στιγμή που οι εξελίξεις για την «Κιβωτό του Κόσμου» είναι καταιγιστικές και οι καταγγελίες με κάθε είδους αφηγήσεις και ισχυρισμούς, ο πατέρας Αντώνιος και η πρεσβυτέρα παραμένουν άφαντοι, μετά την τελευταία κοινή τους συνέντευξη. «Δεν έκανα ποτέ κακό σε κανέναν», είπε ο πατέρας Αντώνιος στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

Σύμφωνα με το Star, ο πατέρας Αντώνιος είναι φιλοξενούμενος σε σπίτι στελέχους της δομής και επικοινωνεί με ορισμένα πρόσωπα της εμπιστοσύνης του..
Αυτό που λέει στους ανθρώπους του είναι, «δεν είναι δυνατόν. Δεν μπορεί να έγιναν όλα αυτά. Δεν έκανα ποτέ κακό σε κανένα παιδί. Γιατί τα λένε αυτά;»

Από την πλευρά της, η πρεσβυτέρα Σταματία Γεωργαντή φέρεται να υποστηρίζει ότι "για όλες τις καταγγελίες υπάρχουν απαντήσεις και για τον καθένα που έχει κάνει καταγγελία, έχουμε κάνει χίλια καλά".
Ο πατέρας Αντώνιος και η πρεσβυτέρα θα εκπροσωπηθούν από συνολικά τέσσερις δικηγόρους, και, σύμφωνα με το STAR, φαίνεται να "βλέπουν" θρησκευτικά και πολιτικά αντίποινα πίσω από τις καταγγελίες σε βάρος της "Κιβωτού του Κόσμου".

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline