Σάββατο 20 Απριλίου 2024  08:54:11

Μουντιάλ 2022: Δώρο μια Rolls Royce σε κάθε παίκτη της Σαουδικής Αραβίας για τη νίκη κόντρα στην Αργεντινή

«Τρελάθηκε» ο πρίγκιπας Μοχάμεντ μπιν Σαλμάν. Μπορεί να έχουν περάσει τρεις μέρες από την ιστορική νίκη επί της Αργεντινής, στο ξεκίνημά της στο Μουντιάλ 2022, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι έχουν κοπάσει οι πανηγυρισμοί στη Σαουδική Αραβία, με τον πρίγκιπα Μοχάμεντ μπιν Σαλμάν να κάνει δώρο μία Rolls Royce σε κάθε παίκτη της εθνικής ομάδας της χώρας.

Την ημέρα του θριάμβου, λίγες ώρες μετά το τέλος του αγώνα, ανακοινώθηκε ότι την επόμενη μέρα ήταν αργία ώστε όλοι να μπορέσουν να πανηγυρίσουν με την καρδιά τους το αποτέλεσμα.

Παράληλα, στο Κατάρ, όπου διεξάγεται το Παγκόσμιο Κύπελλο, οι Σαουδάραβες έκαναν πλάκα... ψάχνοντας τον Λιονέλ Μέσι. Το Μουντιάλ 2022, με λίγα λόγια, έχει κριθεί ήδη ως επιτυχημένο για τη Σαουδική Αραβία, οι παίκτες της οποίας δέχονται τώρα και ένα ακριβό δώρο.
Συγκεκριμένα, ο Μοχάμεντ μπιν Σαλμάν αποφάσισε να δωρίσει μία Rolls Royce σε κάθε παίκτη της εθνικής ομάδας και αν έρθει κι άλλη νίκη στη συνέχεια της διοργάνωσης δεν αποκλείεται να τους χαρίσει και καμιά πετρελαιοπηγή...

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline