Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024  20:52:50

Μπράντ Πιτ-Τζορτζ Κλούνεϊ: Στιλάτοι και γοητευτικοί ξεσήκωσαν την Νέα Υόρκη. Ο Μπραντ Πιτ και ο Τζορτζ Κλούνει μαζί σε νέα ταινία. Κύριο

Ο Mπραντ Πιτ και ο Τζορτζ Κλούνεϊ συναντήθηκαν στη Νέα Υόρκη για τα γυρίσματα της νέας του ταινίας.

Οι δύο σούπερ σταρ του Χόλιγουντ θα πρωταγωνιστήσουν στην ταινία «Wolves» και είναι ενθουσιασμένοι με αυτή την επιλογή τους.

Μπραντ Πιτ και Τζορτζ Κλούνεϊ ήτα χαλαροί και ευδιάθετοι, ενώ είχαν ντυθεί και ταιριαστά με γκρι, υφασμάτινα παντελόνια, μαύρα δερμάτινα πανωφόρια και μαύρα λουστρίνια.
Η συνεργασία τους στην τριλογία «Ocean's» και στο «Burn After Reading» τους έχει φέρει κοντά και πια είναι στενοί φίλοι εκτός από συνεργάτες.

Στη νέα ταινία θα υποδύονται δύο μοναχικούς άντρες, στους οποίους έχει ανατεθεί η ίδια δουλειά, αναφέρει σε σχετικό ρεπορτάζ του το Hollywood Reporter.

O Jon Watts (από τις ταινίες Spider-man: Homecoming και Spider-man: Far From Home) έχει αναλάβει το σενάριο, τη σκηνοθεσία και την παραγωγή της ταινίας. Τον Σεπτέμβριο του 2021 είχε επίσης αναφερθεί ότι Goerge Clooney και Brad Pitt, θα αναλάβουν μέρος της παραγωγής κι εκείνοι.

Σε πρόσφατη συνέντευξή του στο People (the TV show!) ο George Clooney είχε πει πως ανυπομονεί για τη συνεργασία τους, ενώ αστειευόμενος χαρακτήρισε τον φίλο του ως τον πιο «οικονομικό ηθοποιό που ήταν διαθέσιμος για την ταινία».
«Είναι πολύ καλός μου φίλος και περνάμε πολύ όμορφα μαζί. Ανυπομονώ για την ταινία», κατέληξε.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline