Πέμπτη 18 Απριλίου 2024  23:05:40

Ανιστόρητες φαντασιώσεις των Γάλλων. Και όχι μόνο Ο Αστερίξ και ο Οβελίξ εξακολουθούν να συγκινούν τους Γάλλους - Έκοψαν 466.703 εισιτήρια στην πρεμιέρα. Κύριο

H νέα ταινία πέτυχε το καλύτερο ξεκίνημα που είχε γαλλική παραγωγή εδώ και 15 χρόνια.

1.Ο Αστερίξ και ο Οβελίξ,οι φανταστικοί υπερήρωες, ψευδείς νικητές των Ρωμαίων (καθώς ιστορικά συνέβαινε το αντίθετο και μάλιστα επί Ιουλίου Καίσαρος) εξακολουθούν να συγκινούν τους Γάλλους, αφού 466.703 εξ αυτών έσπευσαν να τους δουν κατά την χθεσινή πρώτη ημέρα προβολής της νέας τους ταινίας στην Γαλλία. Όπως αναφέρει η εφημερίδα Le Monde παρά το γεγονός ότι οι κριτικές δεν ήταν πάντα καλές, η ταινία πέτυχε το καλύτερο ξεκίνημα που είχε γαλλική παραγωγή εδώ και 15 χρόνια.

Η ταινία που στην Ελλάδα προβάλλεται υπό τον τίτλο «Αστερίξ και Οβελίξ. Στον δρόμο για την Κίνα» αναμένεται να κυκλοφορήσει στις περισσότερες χώρες του κόσμου, όχι όμως και στην Κίνα. Ο Γκιγιόμ Κανέ, σκηνοθέτης της νέας περιπέτειας των διασημότερων Γαλατών στον κόσμο, με ανάρτηση του στο διαδίκτυο ευχαρίστησε το γαλλικό κοινό.
Αστερίξ και Οβελίξ: Στον Δρόμο για την Κίνα

Βρισκόμαστε στο έτος 50 π. Χ. Η αυτοκράτειρα της Κίνας μόλις φυλακίστηκε μετά από πραξικόπημα που υποκίνησε ένας προδότης πρίγκιπας. Με τη βοήθεια ενός Φοίνικα εμπόρου και του πιστού της σωματοφύλακα, η μοναχοκόρη της αυτοκράτειρας, πριγκίπισσα Σασ-Γι, καταφεύγει στη Γαλατία για να ζητήσει βοήθεια από τους δύο γενναίους πολεμιστές Αστερίξ και Οβελίξ, οι οποίοι χάρη στο μαγικό τους φίλτρο διαθέτουν υπεράνθρωπη δύναμη.

Οι δύο αχώριστοι ήρωες δέχονται ευχαρίστως να βοηθήσουν την πριγκίπισσα να σώσει τη μητέρα της και να ελευθερώσει τη χώρα της. Έτσι αρχίζει ένα μεγάλο ταξίδι και μια περιπέτεια στο δρόμο προς την Κίνα. Όμως ο Καίσαρας και ο ισχυρός στρατός του, διψασμένοι για μια νέα κατάκτηση, κατευθύνονται επίσης προς το Μέσο Βασίλειο.

Στον ρόλο του Αστερίξ ο Γκιγιόμ Κανέ -ο οποίος και υπογράφει τη σκηνοθεσία- Οβελίξ ο Ζιλ Λελούς, ο Βενσάν Κασέλ υποδύεται τον Καίσαρα και η Μαριόν Κοτιγιάρ (σύζυγος του Γκιγιόμ Κανέ, ειρήσθω εν παρόδω) εμφανίζεται ως Κλεοπάτρα. Ακόμη στο καστ οι Τζόναθαν Κοέν, Ραμζί Μπεντιά, Λεανά Σεά, Μελανί Τιερί, Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, Χοσέ Γκαρσία. Η ταινία προβάλλεται υποτιτλισμένη και μεταγλωττισμένΗ.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline