Στους «Πειρατές της Καραϊβικής» ο Πολ ΜακΚάρτνεϊ!

Τα βήματα του Κιθ Ρίτσαρντς θα ακολουθήσει το θρυλικό «Σκαθάρι» Πολ ΜακΚάρτνεϊ. Ο τραγουδιστής και μουσικός θα πραγματοποιήσει μία cameo εμφάνιση στη νέα ταινία των Πειρατών της Καραϊβικής, στο πλάι του Τζόνι Ντεπ και του Χαβιέ Μπαρδέμ. 

Σύμφωνα με την ηλεκτρονική ιστοσελίδα Deadline ο ΜακΚάρτνεϊ θα εμφανιστεί στο «Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales» και ο ρόλος του θα είναι κρίσιμος για ένα νέο κομμάτι που προστίθεται στην ταινία, η οποία έχει ήδη ολοκληρώσει γυρίσματα.

Υπενθυμίζεται ότι στη σειρά ταινιών έχει πραγματοποιήσει cameo και ο Κιθ Ρίτσαρντς, στον ρόλο του πατέρα του Τζακ Σπάροου που ερμηνεύει ο Τζόνι Ντεπ. Ήταν μία επιτυχημένη επιλογή, καθώς ο ίδιος ο Ντεπ είπε ότι βάσισε τον ρόλο του πάνω στον Κιθ Ρίτσαρντς και τον Πέπε Λε Πιού.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ρόλος του Ντεπ είναι μικρότερος σε αυτή την ταινία, αφήνοντας χώρο για τον ρόλο του Μπαρδέμ. Ο ίδιος ο Ντεπ έχει αφήσει να εννοηθεί ότι αυτή είναι η τελευταία φορά που φορά το κοστούμι του Τζακ Σπάροου.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline