Πανικός με τον γάμο της χρονιάς...

Φρενίτιδα επικρατεί στην Μ. Βρετανία για το γάμο του πρίγκιπα Χάρι με την Μέγκαν Μαρκλ. Ολα τα παράδοξα έχουν συμβεί όπως το ζευγάρι της φωτογραφία που φορά μάσκες των μελλόνυμφων έξω από τον κάστρο Windsor. Ποιά είναι όμως η νύφη; H αμερικανίδα ηθοποιός Μέγκαν Μαρκλ, η οποία θα παντρευτεί τον πρίγκηπα Χάρι, πέρασε τα νεανικά της χρόνια στη γειτονιά του Χόλιγουντ στο Λος Άντζελες. Πήγε σε ένα προοδευτικό δημοτικό σχολείο και σε καθολικό γυμνάσιο όπου πρωταγωνίστησε σε μιούζικαλ και πήρε τα πρώτα μαθήματα κοινωνικού ακτιβισμού. Η ενασχόληση με τα κοινωνικά ζητήματα θα είναι στο εξής η πρώτη προτεραιότητα της, έχει δηλώσει άλλωστε η Μέγκαν Μαρκλ, σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

 

Τις απογευματινές ώρες κατά τη διάρκεια της εφηβείας της τις περνούσε με τον κινηματογραφιστή πατέρα της στο πλατό της δημοφιλούς κωμωδίας «Παντρεμένοι με Παιδιά». Εκεί, η μικρή Μέγκαν διάβαζε τα μαθήματά της παρέα με τον αγαπημένο σκύλο της, νιώθοντας άνετα ανάμεσα στους ανθρώπους του τηλεοπτικού συνεργείου.

Ο πατέρας της Μέγκαν Μαρκλ, Τόμας Μαρκλ ζει πλέον μόνιμα στο Μεξικό. Η μητέρα της Ντόρια Ράγκλαντ είναι κοινωνική λειτουργός και μένει ακόμα στο Λος Άντζελες. Και οι δύο γονείς τής μελλοντικής πριγκίπισσας που είναι χωρισμένοι εδώ και πολλά χρόνια, κρατούν πολύ χαμηλό προφίλ, αλλά θα είναι παρόντες στο γάμο της χρονιάς και μάλιστα με ειδικό ρόλο.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline