Ο σκύλος του Κυριάκου Μητσοτάκη συστήνεται στο instagram μέσα σε βαλίτσα!

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αποφάσισε να συστήσει στους ακόλουθους του στο instagram τον αγαπημένο του σκύλο. Αφορμή στάθηκε το γεγονός ότι ο σκύλος μπήκε στη βαλίτσα την ώρα που ο πρόεδρος της ΝΔ την ετοίμαζε για την περιοδεία του: «Αυτό συμβαίνει κάθε φορά που φτιάχνω τη βαλίτσα! Είναι σαφές ότι θέλει να έρχεται μαζί στις περιοδείες!» αναφέρει στην ανάρτηση του ο πρόεδρος της ΝΔ, η οποία έτυχε θερμής ανταπόκρισης από τον κόσμο στα σχόλια. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν κρύβει την αδυναμία του στα σκυλάκια καθώς επίσης και την ευαισθητοποίησή του, καθώς κατά το παρελθόν έχει μοιραστεί στο instagram την ιστορία ενός αδέσποτου που βρήκε στον αρχαιολογικό χώρο της Μιέζας στη Νάουσα. Στη σχετική του ανάρτηση, ο Κυριάκος Μητσοτάκης προέτρεπε τον κόσμο να υιοθετήσει το αδέσποτο σκυλάκι:

«Πριν από 2 χρόνια την βρήκαμε στον αρχαιολογικό χώρο της Μιεζας. Είχαμε σκοπό να την φέρουμε στην Αθήνα αλλά μέχρι να φτάσουμε στην Βέροια υιοθετήθηκε! Υποσχεθήκαμε να την παρακολουθούμε στενά και πριν από μερικές μέρες την συναντήσαμε λίγο έξω από την Βέροια! Υιοθετήστε υπεύθυνα ένα αδέσποτο, χαρίστε του μια όμορφη ζωή!» ήταν το μήνυμα του Κυριάκου Μητσοτάκη.

skylaki

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline