Τρεις σταρ μαζί!

Τσιτσιπάς, Αντετοκούνμπο και Καραλής τα είπαν από κοντά σε μία συνάντηση... κορυφής του ελληνικού αθλητισμού. Τα δύο μεγαλύτερα brand names του ελληνικού αθλητισμού παγκοσμίως, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και ο Στέφανος Τσιτσιπάς, μαζί με τον πρώην κάτοχο του παγκόσμιου ρεκόρ εφήβων στο επί κοντώ, Εμμανουήλ Καραλή, έκαναν κοινή έξοδο. Οι δύο σούπερ σταρ του μπάσκετ και του τένις, μαζί με τον πρωταθλητή του στίβου, βγήκαν το βράδυ μία βόλτα στα νότια της Αθήνας, με τον Αντετοκούνμπο να ανεβάζει μάλιστα και τη... συλλεκτική φωτογραφία στο Τwitter.

What did I get myself into???????? pic.twitter.com/wE1ATVJ2vb
— Giannis Ugo Antetokounmpo (@Giannis_An34) October 15, 2020
Οι δυο τους έχουν εκφράσει στο παρελθόν τον θαυμασμό τους ο ένας για τον άλλον, ενώ ο Καραλής με τον Τσιτσιπά έχουν στενή φιλία η οποία κρατάει εδώ και έξι χρόνια, όταν καθόντουσαν παρέα στα βραβεία του ΠΣΑΤ, ως -τότε-ανερχόμενα ταλέντα του ελληνικού αθλητισμού.

Ο Αντετοκούνμπο ξεκουράζεται για λίγες ημέρες ακόμη πριν επιστρέψει στις ΗΠΑ για να αρχίσει προετοιμασία για την επόμενη σεζόν στο NBA, ενώ ο Τσιτσιπάς ήρθε στην Αθήνα για θεραπεία στο Metropolitan για ένα πρόβλημα τραυματισμού.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline