Τζο Μπάιντεν: Οι απίθανες κάλτσες με σκύλους του εκλεγμένου πρόεδρου που έγιναν viral

Μια ασυνήθιστη ενδυματολογική επιλογή του Τζο Μπάιντεν έγινε viral στο διαδίκτυο τις τελευταίες ώρες, καθώς ο Αμερικανός επέλεξε να φορέσει ένα ζευγάρι κάλτσες που αποτύπωναν σκύλους. Ο εκλεγμένος πρόεδρος των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν, συμμετείχε τη Δευτέρα σε σύσκεψη παρουσία της αντιπροέδρου Καμάλα Χάρις, στα κεντρικά της ομάδας μετάβασης στο Γουίλμινκτον του Ντέλαγουερ. Παρότι φορούσε ένα κλασικό σακάκι σε μπλε αποχρώσεις, με γαλάζιο πουκάμισο και κόκκινη γραβάτα, ο Τζο Μπάιντεν δεν περιορίστηκε στην κλασική επιλογή μονόχρωμου ζευγαριού καλτσών. Αντ' αυτού, οι πιο προσεκτική στο διαδίκτυο παρατήρησαν πως οι μπλε κάλτσες έφεραν εικονίδια σκύλων σε γαλάζιες αποχρώσεις.

Οι σκύλοι του Τζο Μπάιντεν ετοιμάζονται για τον Λευκό Οίκο

Όπως έγινε γνωστό από την πρώτη στιγμή που ο Δημοκρατικός πολιτικός ανακηρύχτηκε νικητής των εκλογών, ο Τζο Μπάιντεν και η σύζυγός του λατρεύουν τους σκύλους. Με την ανάληψη των καθηκόντων του ως προέδρου των ΗΠΑ, ο Τζο Μπάιντεν θα φέρει και πάλι τετράποδους φίλους στον Λευκό Οίκο. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ντόναλντ Τραμπ ήταν ο μόνος πρόεδρος που δεν είχε κάποιο κατοικίδιο κατά τη διάρκεια της θητείας του.

Πρόκειται για δύο Γερμανικά ποιμενικά, τον Τσαμπ και τον Μέιτζορ. Ο Τσαμπ, τον οποίο και υιοθέτησαν από ένα καταφύγιο ζώων το 2008, πήρε το όνομά του από τον πατέρα του Τζο Μπάιντεν, που του φώναζε "Σήκω τσαμπ" (πρωταθλητή) όταν έπεφτε. Όσο για τον Μέιτζορ, έχει ήδη γράψει ιστορία καθώς είναι ο πρώτος σκύλος καταφυγίου που θα απολαύσει την ζωή στον Λευκό Οίκο.

Ποια είναι όμως τα δύο σκυλιά;
 104390573 mediaitem104390572Ο Τσαμπ είναι ανοιχτός καφέ και μια σκούρα μουσούδα ενώ ο Μέιτζορ είναι κυρίως μαύρος με ανοιχτά καφέ πόδια. Η είδηση των πρώτων κατοικίδιων ζώων καλωσορίστηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με μία δημοσίευση το Σάββατο στον δημοφιλή λογαριασμό «We Rate Dogs» βαθμολογώντας τα δύο γερμανικά ποιμενικά με 14 στα 10 και συγκεντρώνοντας πάνω από 355.000 likes στο Instagram.

Να σημειωθεί πως ο νυν πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ δεν είχε κατοικίδια ζώα στην προεδρική κατοικία, ενώ ο προκάτοχός του, Μπαράκ Ομπάμα, είχε δύο πορτογαλικά νερόσκυλα, τον Μπο και την Σάνι.

Did you know: The last time there were pets in the White House was when VP Biden & Presiden Obama were in Office. ???????????????????????????? if you love the return of love and care in D.C#dogs #puppy #pets #doglife #puppies #puppylove #biden #firstdogs #USElection2020 #JoeBiden pic.twitter.com/aCvFIsLu3D

— FIRST DOGS CHAMP & MAJOR BIDEN (@firstdogsusa) November 9, 2020

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline