Καλυψώ, η φωτογενής σταρ του Προεδρικού Μεγάρου

Η Κατερίνα Σακελλαροπούλου γνώρισε την Καλυψώ στις αρχές του περασμένου Οκτωβρίου, όταν επισκέφθηκε την Κάρπαθο για την 76η επέτειο της απελευθέρωσης του νησιού. Η επίσκεψή της συνέπεσε με την Παγκόσμια Ημέρα Ζώων, στις 4 Οκτωβρίου, και με αυτή την ευκαιρία, η Πρόεδρος της Δημοκρατίας συναντήθηκε με τις εκπροσώπους της οργάνωσης Animal Welfare Karpathos - Φιλοζωική Δράση Καρπάθου, Σοφία Χήρα- Μικρού και Άννα Κατωγυρίτη. Κατά τη συνάντηση αυτή, η κα. Σακελλαροπούλου γνώρισε ένα από τα γατάκια που είχε διασώσει η οργάνωση και ο έρωτας ήταν κεραυνοβόλος. Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας εξέφρασε αμέσως την επιθυμία να υιοθετήσει την γατούλα, η οποία έφτασε στο Προεδρικό Μέγαρο στις 5 Νοεμβρίου, συνοδευόμενη από την Πρόεδρο της φιλοζωϊκής οργάνωσης Καρπάθου, Σοφία Χήρα- Μικρού.

Η Καλυψώ υιοθετήθηκε επίσημα από την κα. Σακελλαροπούλου κι από τότε κατοικοεδρεύει στο Προεδρικό Μέγαρο, μεγαλώνοντας και ομορφαίνοντας. Κι είναι η πρώτη φορά που μία γατούλα κυκλοφορεί ελεύθερα μέσα στο Προεδρικό Μέγαρο, κάνοντας στενή παρέα με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Ενίοτε, δε, γνωρίζει και υψηλούς καλεσμένους, όπως ο πρωθυπουργός και δεν διστάζει να ανέβει στην αγκαλιά τους.

kal90

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline