Η άγνωστη σχέση της Νταϊάνα με τον πρίγκιπα Φίλιππο και η κρυφή αλληλογραφία

H πριγκίπισσα της Ουαλίας και ο Φίλιππος ήταν τόσο κοντά πριν από τον τραγικό θάνατό της, που τον φώναζε «Pa», δηλαδή πατέρα. Όταν η πριγκίπισσα Νταϊάνα μπήκε στη βασιλική οικογένεια το 1981, ανέπτυξε στενή σχέση με τον πρίγκιπα Φίλιππο. Σύμφωνα με τον βασιλικό βιογράφο, ο Φίλιππος "την πήρε κάτω από τα φτερά του". Tης δίδαξε αρκετά πράγματα του πρωτοκόλλου, όπως πώς να κυριαρχήσει στην τέχνη των μικρών συνομιλιών σε δείπνα κτλ. Στην πραγματικότητα, η Νταϊάνα, η πριγκίπισσα της Ουαλίας και ο Φίλιππος ήταν τόσο κοντά πριν από τον τραγικό θάνατό της, που τον φώναζε «Pa», δηλαδή πατέρα.

Στο νέο βιβλίο με τίτλο "ο Πρίγκιπας Φίλιππος" γράφεται ότι ο Φίλιππος και η Νταϊάνα παρέμειναν σε επαφή όταν η πριγκίπισσα και ο Κάρολος χώρισαν το 1992, μάλιστα αντάλλαζαν κρυφά επιστολές μεταξύ τους.

«Καθώς ο γάμος του ζευγαριού άρχισε να καταρρέει και η όλο και πιο ακανόνιστη συμπεριφορά της απειλούσε την εικόνα της μοναρχίας, αυτός (ο πρίγκιπας Φίλιππος) προσπάθησε ξανά να βοηθήσει, δημιουργώντας μια πολύ προσωπική αλληλογραφία με την πριγκίπισσα Νταϊάνα», γράφει ο βιογράφος Seward.

Η ίδια ξεκινούσε την αλληλογραφία της με το «Dearest Pa» (αγαπημένε μου Πα) και του είπε πόσο ευχαριστημένη ήταν που έλαβε την επιστολή του.

Η πριγκίπισσα του λαού ήταν ευγνώμων για την ειλικρινή και εγκάρδια νότα. Και, ήλπιζε να διαβάσει το δικό της με το ίδιο πνεύμα. Τελείωνε την επιστολή γράφοντας, «Με τη μεγαλύτερη αγάπη, από την Νταϊάνα».

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline