Έκλεψε 1 εκατ. ευρώ, έστησε τον θάνατό της, αλλά την πρόδωσε το κανίς της!

Μία Γερμανίδα που κατηγορείται για κλοπή 1 εκατομμυρίου ευρώ από γερμανική επιχείρηση ηλιακής ενέργειας θέλησε να αποφύγει τη φυλακή προσποιούμενη τον θάνατό της. Την πρόδωσε όμως ένα πολύ αγαπημένο της πλάσμα: το κατοικίδιό της. Τον Μάρτιο του 2020 εξαφανίστηκε για κάποιες ημέρες από την εταιρεία. Οι γονείς της κάλεσαν τελικά για να δηλώσουν ότι σκοτώθηκε σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα. Το σοκ ήταν μεγάλο αλλά αρχικά κανείς δεν υποπτεύθηκε ότι είχε στηθεί κάποια απάτη.

Όταν εντοπίστηκε η τρύπα του 1 εκατ. ευρώ άρχισαν και οι υποψίες. Αλλά δεν μπορούσε κανείς να την εντοπίσει. Η εταιρεία προσέλαβε ιδιωτικούς ντετέκτιβ οι οποίοι και ψάχνοντας στοιχεία στους λογαριασμούς της στα social media εστίασαν στο κατοικίδιό της.
Ήταν ένα εξαιρετικά μεγαλώσομο κανίς (giant poodle) που δεν συναντά κανείς εύκολα. Και είχε και αυτό εξαφανιστεί. Το εντόπισαν στη... Μαγιόρκα. Εκεί είχε καταφύγει η 47χρονη, όπου ζούσε με πλαστή ταυτότητα.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline