Κάρολος: «Άκαμπτος και ντεμοντέ»...

Βασιλικοί βιογράφοι εξηγούν γιατί ο Κάρολος δεν είναι «καλός πατέρας». Στο ντοκιμαντέρ «Charles & Harry - Father & Son Divided» βασιλικοί εμπειρογνώμονες αποκαλύπτουν ότι ο Κάρολος είναι «εργασιομανής» και δεν είχε ελεύθερο χρόνο με τα παιδιά του. Ως άκαμπτο και ντεμοντέ παρουσιάζουν τον πρίγκιπα Κάρολο βιογράφοι του Μπάκιγχαμ, ενώ ειδικός της μοναρχίας σημειώνει πως δεν ανετράφη από τη βασίλισσα Ελισάβετ και τον πρίγκιπα Φίλιππο, αλλά από νταντάδες «βικτοριανής ανατροφής». Μιλώντας στο ντοκιμαντέρ «Charles & Harry - Father & Son Divided» του Channel 5, το οποίο θα μεταδοθεί την Κυριακή στις 21:00, βασιλικοί εμπειρογνώμονες αποκαλύπτουν επίσης ότι ο Κάρολος είναι «εργασιομανής» και για αυτό δεν είχε ελεύθερο χρόνο με τα παιδιά του Ουίλιαμ και Χάρι. «Ο Κάρολος δεν μεγάλωσε με τους γονείς του» τονίζει ο συγγραφέας Tom Quinn.

«Οι γονείς του έλειπαν όταν ήταν πολύ νέος και μεγάλωσε με νταντάδες. Παρόλο που ο Κάρολος προσπάθησε να γίνει πιο σύγχρονος γονέας, δεν είχε τα εργαλεία γιατί δεν μεγάλωσε μαζί τους. Η Νταϊάνα έπαιζε με τα παιδιά της, ενώ ο Κάρολος τους έλεγε φύγετε. Είναι πολύ άκαμπτος, πολύ ντεμοντέ».

Tο ντοκιμαντέρ προβάλλεται λίγες μέρες μετά τη συνέντευξη του Χάρι όπου ανέφερε ότι ο πρίγκιπας Κάρολος «υπέφερε» λόγω της ανατροφής του από τη βασίλισσα και τον πρίγκιπα Φίλιππο.

Ο εγγονός της βασίλισσας Ελισάβετ, δύο μήνες μετά την συνέντευξη του ίδιου και της Μέγκαν στην Όπρα Γουίνφρεϊ, αποκάλυψε για πρώτη φορά πως από την ηλικία των 20 ετών σχεδίαζε να εγκαταλείψει τη ζωή στο παλάτι, εξαιτίας όσων έκανε η βασιλική οικογένεια στη μητέρα του, πριγκίπισσα Νταϊάνα. Και στη λίστα βρίσκονται πολλά... Από την εμπλοκή της σε έναν γάμο χωρίς αγάπη και μέλλον μέχρι το εκδικητικό διαζύγιο, όπου την υποχρεώναν να υποκλίνεται στους γιούς της.

Ο πρίγκιπας Χάρι αποκάλυψε για πρώτη φορά πως από την ηλικία των 20 ετών σχεδίαζε να εγκαταλείψει τη ζωή στο παλάτι, εξαιτίας όσων έκανε η βασιλική οικογένεια στη μητέρα του, πριγκίπισσα Νταϊάνα.

Ο πρίγκιπας Χάρι υποστήριξε στη συνέντευξη ότι μετακόμισε στο Λος Άντζελες με την οικογένειά του, ώστε «να σπάσει τον κύκλο του πόνου», που υπέφερε εκείνος από τον τρόπο που τον μεγάλωσε ο πατέρας του, πρίγκιπας Κάρολος, που και εκείνος «υπέφερε» από τον τρόπο που τον ανέθρεψαν η βασίλισσα Ελισάβετ και ο πρίγκιπας Φίλιππος. Ο πρίγκιπας Χάρι που έχει ήδη ένα γιο δύο ετών, τον Άρτσι και περιμένει τον ερχομό της κόρης του το καλοκαίρι, δήλωσε πως δεν θέλει να μεγαλώσει τα παιδιά του με τον τρόπο που μεγάλωσε ο ίδιος και πριν από αυτόν ο πατέρας του. Και εδώ δεν έχει άδικο. Ας μην ξεχνάμε πως όταν προέκυψε το Megxit o πρίγκιπας Κάρολος εξαφανίστηκε, κατέβασε το τηλέφωνο και αρνήθηκε να συζητήσει δια ζώσης οτιδήποτε με τον Χάρι. Αλλά του ζήτησε να γράψει μια επιστολή με τους λόγους και τα συναισθήματά του...

Ο Χάρι με κάθε τρόπο, στη συνέντευξη του, τόνισε την τοξικότητα να μεγαλώνεις σε ένα παλάτι που θυμίζει την ταινία του 1998 «The Truman Show» και πως ο ίδιος αισθανόταν όπως ένα ζώο σε ζωολογικό κήπο.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline