Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Αυτό είναι το πιο «αντιπαθητικό» ζώδιο: Τα πέντε πιο απωθητικά χαρακτηριστικά του

Σύμφωνα τουλάχιστον με μια άποψη, γιατί οι απόψεις διίστανται. Δεν είναι ο Σκορπιός ούτε ο Λέων, που φημίζονται για τη χειριστικότητα και, αντίστοιχα, την ωραιοπάθειά τους το πιο αντιπαθητικό ζώδιο, σύμφωνα τουλάχιστον με τη συντάκτρια θεμάτων αστρολογίας Audrey Jaber. Είναι ο Ζυγός. Γιατί όμως; Αυτά είναι τα απωθητικά χαρακτηριστικά του που παραθέτει.

1. Είναι αναποφάσιστος. Η προσπάθειά του να βρει την ισορροπία και τη δικαιοσύνη τον δυσκολεύει ακόμα και σε απλές αποφάσεις, εκνευρίζοντας τους γύρω του. Αλλά ακόμα και να πάρει μια απόφαση, μπορεί να αλλάξει γνώμη.

2. «Κλαίγεται» διαρκώς. Μπορεί να μη φημίζεται για την ενσυναίσθησή του, αλλά κλείνεται στον μικρόκοσμο των δικών του συναισθημάτων επιζητώντας τη συμπόνοια των άλλων.

3. Δεν μπορείς να βασιστείς πάνω του. Είναι δύσκολος συνεργάτης, γιατί δεν μπορείς να ξέρεις αν θα είναι συνεπής σε μια υποχρέωση. Δεν μπορείς να ξέρεις, επίσης, αν θα κρατήσει κάτι που θα του εκμυστηρευτείς ή αν θα φροντίσει να το κάνει θέμα κουτσομπολιού.

4. Είναι επιφανειακός. Αγαπάει οτιδήποτε όμορφο και υλικό, μπορεί να ασχολείται με τις ώρες με την εξωτερική του εμφάνιση, αλλά δεν εξετάζει τι υπάρχει κάτω από την επιφάνεια.

5. Συμπεριφέρεται σαν να του ανήκουν τα πάντα. Λες και τους χρωστάει ολόκληρος ο κόσμος την ύπαρξή του. Θέλει τα πάντα και τα θέλει αμέσως.

 

Πολυμέσα