Γουίλιαμ και Κέιτ: Περνάμε δύσκολα από τότε που πέθανε ο Φίλιππος

Ακόμη και σήμερα, στέλνουν απαντητικές επιστολές ευχαριστιών στα συλλυπητήρια που είχαν δεχτεί τότε από διάφορους βρετανούς ή και όχι πολίτες. Πλήρης ημερών έφυγε ο πρίγκιπας Φίλιππος, ο επι 73 χρόνια σύζυγος της βασίλισσας Ελισάβετ, τον περασμένο Απρίλιο, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι τα εγγόνια και δισέγγονά του δεν πενθούν ακόμη το χαμό ενός από τα πιο αγαπημένα τους πρόσωπα. Το ίδιο φυσικά ισχύει και για τους, Κέιτ και Γουίλιαμ, που ακόμη και σήμερα, στέλνουν απαντητικές επιστολές ευχαριστιών στα συλλυπητήρια που είχαν δεχτεί τότε από διάφορους βρετανούς ή και όχι πολίτες.

The Condolence reply from the Cambridges following the death of Prince Philip.

"They will all miss their much loved grandfather and great-grandfather, but your message has provided great comfort at this difficult time." https://t.co/lWY84jueTG pic.twitter.com/0qFNL4EbHD

— Gert's Royal Replies (@GertsReplies) August 18, 2021

Συγκεκριμένα η ιστοσελίδα "Gert's Royal Replies", έφερε στο φως της δημοσιότητας ένα από αυτά πριν από μερικές ημέρες, με την απάντηση να στέλνεται σε φάκελο όπου επάνω είχε το βασιλικό γραμματόσημο και το λόγκο του Παλατιού του Κένσιγκτον, ενώ μέσα , περιείχε μία κάρτα με τα μονογράμματα της Κέιτ Μίντλετον και του πρίγκιπα Γούιλιαμ. Στο εσωτερικό η κάρτα αποτελούνταν από μια μία φωτογραφία του πρίγκιπα Φιλίππου, που ήταν ντυμένος με επίσημη στρατιωτική αμφίεση και ένα σημείωμα.

Με την σημείωση/αφιέρωση να γράφει, «Ο δούκας και η δούκισσα του Κέιμπριτζ σας ευχαριστούν για τα ευγενικά σας λόγια ύστερα από τον θάνατο του δούκα του Εδιμβούργου. Είναι αρκετά συγκινημένοι από τα πολλά συμπονετικά μηνύματα που έχουν λάβει τις τελευταίες εβδομάδες. Θα λείψει σε όλους ο αγαπημένος τους παππούς και προ-πάππους, όμως το μήνυμά σας χάρισε μεγάλη παρηγοριά σε αυτή τη δύσκολη στιγμή».

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline