Βγήκαν από τους κύκλους οι Αυστραλοί...

Χαλάρωσαν τα μέτρα για τον κορωνοϊό στο Σύδνεϋ της Αυστραλίας, όπου μέχρι και το πικ νικ γινόταν με περιοριστικούς κανόνες! Πάντως στην Νέα Νότια Ουαλία προειδοποίησαν τους κατοίκους ότι κατά τους δύο επόμενους μήνες θα αυξηθούν τα κρούσματα και οι νοσηλείες. Η πολιτεία, όπου βρίσκεται το Σίδνεϊ, χαλάρωσε σήμερα κάποιους από τους περιορισμούς στις συναθροίσεις. Περίπου το 52% των πολιτών στην Νέα Νότια Ουαλία έχει εμβολιαστεί.

Αφού αντιμετώπισε τις εξάρσεις COVID-19 την περασμένη χρονιά με lockdowns, κλείσιμο των συνόρων και αυστηρά μέτρα δημόσιας υγείας, η Αυστραλία αναγνώρισε τους τελευταίους μήνες ότι ίσως δεν καταφέρει να εξαλείψει τις εξάρσεις του παραλλαγμένου στελέχους Δέλτα. Η χώρα έχει καταγράψει λίγα περισσότερα από 84.000 κρούσματα του νέου κορονοϊού, τα δύο τρίτα εξ αυτών φέτος, ειδικά μετά τον Ιούνιο. Οι θάνατοι στην Αυστραλία εξαιτίας της COVID-19 έχουν φθάσει τους 1.162.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline