Γιατί μια βόλτα στη Disney World είναι «εφιάλτης» για την τσέπη του γονέα

Μπορεί μια επίσκεψη στο πάρκο της Disney World να αποτελεί όνειρο για κάθε παιδί, αλλά δεν ισχύει το ίδιο για τους γονείς του, οι οποίοι καλούνται να βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη. Στις ΗΠΑ, για παράδειγμα, εδώ και χρόνια η τιμή του εισιτηρίου αυξάνεται σταθερά με δυσανάλογα υψηλό ρυθμό σε σχέση με τον μέσο μισθό. Εάν μάλιστα, η συγκεκριμένη τάση συνεχιστεί και τα επόμενα χρόνια, το 2030 μια τετραμελής οικογένεια θα καλείται να καταβάλει συνολικά 1.000 δολάρια για μία ημέρα περιήγησης.

Την προηγούμενη εβδομάδα, η Disney ανακοίνωσε το Genie app, μια νέα υπηρεσία, με την οποία ο επισκέπτης μπορεί να γλιτώσει την ουρά και την αναμονή. Αρκεί, βέβαια, να πληρώσει ένα επιπλέον ποσό των 15 δολαρίων.

Όμως, η νέα εφαρμογή δεν φαίνεται ότι έτυχε θερμής υποδοχής. Αυτό τουλάχιστον προκύπτει από τις αντιδράσεις των χρηστών του Youtube, όπου το βίντεο έχει 969 likes και... 13.000 dislikes.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline