Το πρώτο τηλεοπτικό κανάλι για... σκύλους και στην Ευρώπη

Το DogTV προσφέρει 24 ώρες το 24ωρο ψυχαγωγικές και εκπαιδευτικές εκπομπές. Στην Ευρώπη καταφθάνει από την ερχόμενη Δευτέρα η τηλεόραση για σκύλους, με την έναρξη λειτουργίας του αμερικανικού δικτύου DogTV στη Μεγάλη Βρετανία. Πρόκειται για συνδρομητικό κανάλι που λειτουργεί στις ΗΠΑ από το 2012 και απευθύνεται σε σκύλους, στα αφεντικά τους, ακόμη και στους κυνόφιλους, προσφέροντας 24 ώρες το 24ωρο εκπομπές τόσο για τα μάτια των τετράποδων φίλων μας όσο και για εμάς τους ίδιους. Ενώ πολλοί τηλεοπτικοί σταθμοί διαθέτουν ζωοφιλικές εκπομπές, ο συγκεκριμένος τηλεοπτικός σταθμός έχει σχεδιαστεί βάσει συστάσεων από επιστήμονες και ειδικούς στον καλύτερο φίλο του ανθρώπου ώστε να παρακολουθείται κυρίως από σκύλους.

Το περιεχόμενο των εκπομπών είναι και εκπαιδευτικό, βάσει 60 και πλέον επιστημονικών ερευνών, σύμφωνα με τους δημιουργούς του, και αποσκοπεί τόσο στην εξοικείωση των σκυλιών με συναισθήματα που γεννά η απουσία των αφεντικών τους ή η μοναξιά, όσο και να τα ψυχαγωγεί με ευχάριστη μουσική και εικόνες.

Θεωρείται ιδανική παρέα για σκύλους που μένουν στο σπίτι μόνοι τους όταν απουσιάζουν τα αφεντικά τους. Μεταξύ των προγραμμάτων όμως υπάρχουν και εκπομπές που απευθύνονται μόνο σε ανθρώπους, όπως συνταγές για τη διατροφή των σκύλων.

Από τεχνική άποψη το κανάλι έχει προσαρμοσμένη την εικόνα του στον τρόπο που αντιλαμβάνονται τα χρώματα τα σκυλιά, ενώ αποφεύγει κάθε έντονο ή ενοχλητικό ήχο, άρα σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να μεταδίδει λαϊκά άσματα αμφίβολης ποιότητας.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline