Πέμπτη 18 Ιουλίου 2019  03:52:17

Και δύο άλλες συστάσεις: O μεσημεριανός ύπνος, η λεγόμενη σιέστας, ρίχνει την αρτηριακή πίεση. Ο χαμένος ύπνος της εβδομάδας δεν αναπληρώνεται το Σαββατοκύριακο.

Οι εύκολες ερμηνείες για ξένα κέντρα και για πράκτορες πυρκαγιών, όπως πέρυσι στο Μάτι, που αποτελούν άλλοθι για παραλείψεις, ανικανότητες και αδυναμίες του Κράτους.

Το αποκαλυπτικό μας δημοσίευμα στις 17.11.2018 για την σωτήρια επένδυση στα Ναυπηγεία της Ελευσίνας, που δεν προχώρησε η διακυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ.

Γενικός Γραμματέας του υπουργείου Δημόσιας Τάξης ο τότε( Ιούλιος 2018) αρχηγός της ΕΛΑΣ ο οποίος είχε παραιτηθεί-καρατομηθεί ακριβώς γιατί θεωρήθηκε υπεύθυνος για το μπάχαλο στο Μάτι . Οι τότε καταγγελίες της Νέας Δημοκρατίας και του Κυρ. Μητσοτάκη.

Οταν με πήρε ο Ρουπακιάς και μου είπε ότι μαχαίρωσε κάποιον του είπα κόψε το λαιμό σου», ισχυρίστηκε ο Γ. Πατέλης αρνούμενος το βαρύ κατηγορητήριο που τον οδήγησε στο εδώλιο για τη συντονιστική στάση του το βράδυ του φόνου.

Αυταρχικές, «νεοκομμουνιστικές» αξιώσεις και επιλογές του Αλέξη Τσίπρα για το νέο και ευρωπαϊκό κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ, που έχουν προκαλέσει βουβή οργή ανάμεσα στους βουλευτές. Η βαθειά αμφισβήτηση του Ευκλ. Τσακαλώτου, οι «53» και η οργή εναντίον από τους φανατικούς προεδρικούς.

«Οι επιχειρηματικοί Όμιλοι αναλαμβάνουν τα Υπουργεία... Να οργανώσουμε την Αντιπολίτευση στη Βουλή και στην κοινωνία, που να είναι δυναμική αλλά και με αποτελέσματα. Η ΕΔΑ με τον Ηλία Ηλιού έλεγε στην ΕΡΕ ότι θα σας ταράξουμε στην νομιμότητα, εμείς λέμε στη ΝΔ θα σας ταράξουμε στην τεκμηριωμένη αντιπολίτευση».

Σελίδα 1 από 703