Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2019  23:39:08

«Σκάνδαλο και ύβρη για τα δικαιώματα του ανθρώπου» χαρακτηρίζουν την παρατεταμένη προφυλάκιση του πρώην υπουργού Γιάννου Παπαντωνίου 61 πρόσωπα της δημόσιας ζωής και της επιστήμης, που υπογράφουν κείμενο ζητώντας την άμεση αποφυλάκισή του.

Πως απάντησε ο Ολυμπιακός στον Σωκράτη Κόκκαλη και στην επιστολή της ΙΝΤΡΑΚΑΤ που του ζητά ένα κομμάτι του αθλητικού κέντρου του Ρέντη; Σηκώνοντας το γάντι της πρόκλησης. Και βάζοντας τα γεγονότα στην πραγματική τους διάσταση.

Οι λεγόμενοι επικοινωνιακοί, αποτελεσματικοί και παρεμβατικοί υπουργοί, με πρώτο τον Αδωνη Γεωργιάδη, δεν βαθμολογούνται ανάμεσα στους πρώτους.

Ηδη υπολογίζονται σε πάνω από 1000.000 οι συνταξιούχοι που εργάζονται κανονικά είτε με κρυφό μισθό είτε με μαύρα ως σύμβουλοι, μέλη Δ.Σ και συνεργάτες, σχεδόν με κανονικό ωράριο.

Όταν έχεις έναν άνθρωπο που ι δ ε ο λ ο γ ι κ ά π ρ ο έ ρ χ ε τ α ι από την παράταξή σου και µπορείς να τον εκλέξεις µε 240 ψήφους, δεν χρειάζεται να ψάχνεις γι' άλλον», υποστήριξε σε ραδιοφωνική του συνέντευξη ο αντιπρόεδρος της Βουλής, Νικήτας Κακλαµάνης, επισημαίνοντας ότι, όταν µπορεί να υπάρξει τέτοια ευρεία πλειοψηφία, δεν µπορούµε να πάµε σε τρίτη ψηφοφορία για να βγάλουµε Πρόεδρο».

Καθώς η Τουρκία συνεχίζει την εκβιαστική-πιεστική τακτική προς την Ελλάδα και την Ε.Ε. μόνες ελπίδες για περιορισμό των νέων αφίξεων απομένουν ο βαρύς χειμώνας και οι κακοκαιρίες.

Ο αρμόδιος υπουργός Ενέργειας και Περιβάλλοντος Κωστής Χατζηδάκης ήταν ξεκάθαρος στην Επιτροπή της Βουλής για τις νομοθετικές ρυθμίσεις που ετοιμάζει προς συζήτηση και ψήφιση. Με έμφαση στο μέλλον της εταιρείας και στα προβλήματα του προσωπικού τωρινού και μελλοντικού.

Σελίδα 1 από 765
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline