Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024  18:14:00

Δημήτρης Σιούφας: Πορεία με τη Νέα Δημοκρατία

«Η εκλογή Βουλής και δι' αυτής ο σχηματισμός νέας Κυβέρνησης, είναι κορυφαία στιγμή της Δημοκρατίας. Από το Λαό και για το Λαό, ψηφίζονται κόμματα και εκλέγονται πρόσωπα που θα οδηγήσουν και θα ελέγξουν τα δημόσια πράγματα της Πατρίδας στην επόμενη πολιτική περίοδο.


Υπάρχουν εκλογές Βουλής, ιδιαίτερα σε εποχές σοβαρών πολιτικών κρίσεων, που έχουν και ένα επιπλέον χαρακτήρα: την επιλογή από το Λαό μεταξύ θεμελιωδώς διαφορετικών δρόμων εθνικής πορείας για τη διαχείριση και την έξοδο από τη κρίση.
Αυτή είναι η περίπτωση των εκλογών της 25ης Ιανουαρίου. Σ' αυτές προτείνονται δυο διακριτά διαφορετικές πορείες για τη Πατρίδα μας:

Η πορεία της συνέχειας, της συνεννόησης με τους εταίρους μας, που έχει αρχίσει να οδηγεί στην έξοδο από τη κρίση και η πορεία της αντιπαράθεσης με όλες τις υποσχέσεις ελπίδων αλλά και τους σοβαρούς κινδύνους ανήκεστης υποτροπής της κρίσης και μετατροπής της σε Εθνική κρίση που περιέχει.

Θα ήταν ευχής έργο ο Ελληνικός Λαός και οι πολιτικές δυνάμεις να είχαν συναινέσει και συμφωνήσει στη μεγάλη τους πλειοψηφία σε μια επιλογή εθνικής πορείας. Θα χειρίζονταν έτσι η Ελληνική κυβέρνηση με μεγαλύτερη αξιοπιστία, εμπιστοσύνη και ισχύ τους εταίρους και τη κρίση.

Αυτό δεν φαίνεται να συμβαίνει ακόμη και οδηγούμαστε όλοι και ο καθένας από μας σε υποχρεωτική επιλογή μιας των δυο προτάσεων.
Πιστεύω ότι η ασφαλέστερη λύση είναι η πιο ωφέλιμη για το Λαό και τη Πατρίδα. Δηλαδή η πορεία που ακολουθεί και εξελίσσει η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.
Πορεία ήρεμης αντοχής και ορατής ανόρθωσης. Που θα γίνει βεβαιότερη και συντομότερη αν υπάρξει εθνική συνεννόηση και ευρεία ομοψυχία αμέσως μετά τις εκλογές ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα.

Οφείλουμε να είμαστε όλοι δυναμικά παρόντες στηρίζοντας την ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. Για να μην πάνε χαμένες οι θυσίες και οι προσπάθειες όλων. Για να βάλουμε τέλος στην περιπέτεια και να κερδίσουμε το μέλλον. Ενώνοντας τις δυνάμεις μας και συνθέτοντας κάθε γόνιμη άποψη απ' όπου και αν προέρχεται. Το χρωστάμε στην Πατρίδα μας και τη Νέα Γενιά που δοκιμάζεται περισσότερο από όλους.

 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline