Τρίτη 7 Απριλίου 2020  22:13:08

ΠΑΣΟΚ: O κ.Κουρουμπλής μας αντιγράφει

Βιαστικές εξαγγελίες από τον κ. Κουρουμπλή, μετά τις βιαστικές ανακοινώσεις για αποκεφαλισμούς ολων των συμβουλίων στα νοσοκομεία και Οργανισμούς του υπουργείου Υγείας. Με πολλές αντιδράσεις για προχειρότητες.

Από τον Τομέα Υγείας του ΠΑΣΟΚ, σχετικά με τις προγραμματικές δηλώσεις της Κυβέρνησης, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

1) Αποδεικνύεται ότι η Κυβέρνηση δεν έχει ολοκληρωμένο και συγκεκριμένο πρόγραμμα για την Υγεία.
2) Είμαστε σύμφωνοι με κάθε διερεύνηση προηγούμενων κυβερνητικών αποφάσεων στο χώρο της Υγείας.
3) Αναμένουμε τις προτάσεις της Κυβέρνησης για την αξιολόγηση όλων των στελεχών της Υγείας.
4) Όσον αφορά στις "10 παρεμβάσεις στην Υγεία" που ανακοίνωσε ο σημερινός Υπουργός Υγείας κατά τη συζήτηση των Προγραμματικών

Δηλώσεων της Κυβέρνησης, παραπέμπουμε στις θέσεις του ΠΑΣΟΚ όπως αυτές διατυπώθηκαν προεκλογικά, για να διαπιστωθεί αν υπάρχει κάποια ουσιώδης διαφορά και πως τελικά υιοθετούνται θέσεις από την Κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ που προεκλογικά τις απέρριπτε:

α) στις "10 Προτάσεις για την Υγεία" που ανακοινώθηκαν κατά τη διάρκεια της ομότιτλης Ημερίδας του Τομέα Υγείας ΠΑΣΟΚ που έλαβε χώρα στις 17/7/2014 στο Ξενοδοχείο Divani Caravel και

β) στην επιστολή με τίτλο "Στρατηγική Υγείας" του ΠΑΣΟΚ που αναρτήθηκε προεκλογικά στην ιστοσελίδα του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών (ΙΣΑ) την Τρίτη 20/01/2015, κατόπιν σχετικού αιτήματος του ΙΣΑ προς τα πολιτικά κόμματα.

 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Σχετικά Άρθρα

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline