Τρίτη 7 Ιουλίου 2020  03:39:07

Η νέα διοίκηση στο Νοσοκομείο «Γ. ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ»

Ορίζονται μέλη στο Διοικητικό Συμβούλιο του Γενικού Νοσοκομείου Αθηνών «Γ. ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ», αρμοδιότητας 1ης Υ.ΠΕ. Αττικής, ως κατωτέρω: α. Παπαδόπουλος Γεώργιος του Ιωάννη, με Α.Δ.Τ. Σ 169162, Πτυχιούχος Αρχιτεκτονικής Σχολής του Ε.Μ.Π., Αρχιτέκτονας Μηχανικός, Διοικητής του Γ.Ν.Α. «Γ. Γεννηματάς», ως Πρόεδρος.

β. Φίλης Ευάγγελος του Χρήστου με Α.Δ.Τ. ΑΚ 240274, Οικονομολόγος, με αναπληρωτή του τον Κόνιαρη Πέτρο του Ευαγγέλου, με Α.Δ.Τ. Σ 059737, Δημοτικό υπάλληλο.

γ. Κουλόπουλος Δημήτριος του Παναγιώτη με Α.Δ.Τ. ΑΒ 291075, Τοπογράφος Μηχανικός, με αναπληρωτή του τον Παρασκευόπουλο Βασίλη του Κωνσταντίνου, με Α.Δ.Τ. Σ 469085, Γεωπόνος MSc.

δ. Γιομπαζολιάς Γεράσιμος του Γεωργίου, με Α.Δ.Τ. ΑΚ 082110, Δημοσιογράφος, με αναπληρωτή του τον Αναγνώστου Νικόλαο του Αναγνώστη, με Α.Δ.Τ. Φ 090058, Δημοτικό υπάλληλο, Οικονομολόγο.

ε. Μακρής Δημήτριος του Μανούσου, με Α.Δ.Τ. ΑΕ 511437, Πτυχιούχος Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Αθηνών, Παθολόγος, συνταξιούχος Διευθυντής Ε.Σ.Υ., Αναπληρωτής Διοικητής του Γ.Ν.Α. «Γ. ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ», ως Αντιπρόεδρος, με αναπληρώτρια την Παπαχρήστου Αργυρώ του Κωνσταντίνου, με Α.Δ.Τ. Τ 504774, Προϊσταμένη της Διεύθυνσης Διοικητικής Υπηρεσίας του Νοσοκομείου.

στ. Τσουρούλας Μαρίνος του Νικολάου, με Α.Δ.Τ. ΑΚ 509993, ιατρός ειδικότητας Ακτινοδιαγνωστικής, εκπρόσωπος των ιατρών και των ειδικευομένων ιατρών που υπηρετούν στο Νοσοκομείο, με αναπληρωτή του τον Γεώργιο Ζωγράφο του Νικολάου, με Α.Δ.Τ. Ρ 539627, ιατρό ειδικότητας Γενικής Χειρουργικής, ομοίως, που υπηρετούν αμφότεροι στο Γ.Ν.Α. «Γ. ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ».

ζ. Νταβώνη Γιαννούλα του Θεοδώρου, με Α.Δ.Τ. Ρ 678999, υπάλληλος του κλάδου ΤΕ Νοσηλευτριών με Β΄ βαθμό, εκπρόσωπος του λοιπού προσωπικού πλην των ιατρών Ε.Σ.Υ., με αναπληρωτή της τον Παπατσίμπα Βασίλειο του Χρήστου, με Α.Δ.Τ. ΑΙ 262674, υπάλληλος του κλάδου ΤΕ Φυσικοθεραπευτών με Δ΄ βαθμό, ομοίως, που υπηρετούν αμφότεροι στο Γ.Ν.Α. «Γ. ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ». Αντιπρόεδρος του Συμβουλίου ορίζεται ο Μακρής Δημήτριος.

Η θητεία των ανωτέρω διοριζόμενων είναι διετής.

 

 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline