Σάββατο 11 Ιουλίου 2020  02:28:07

Η νέα διοίκηση ορίσθηκε στο Νοσοκομείο ΣΩΤΗΡΙΑ

Με απόφαση του υπουργού Υγείας κ. Α. Λυκουρέντζου ορίζονται μέλη στο Διοικητικό Συμβούλιο του Γενικού Νοσοκομείου Νοσημάτων Θώρακος Αθηνών «Η ΣΩΤΗΡΙΑ», τα παρακάτω πρόσωπα:

α. Καρρά Μαρία του Τριαντάφυλλου, με Α.Δ.Τ. ΑΑ 079864, Πτυχιούχος Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, ιατρός Παθολογοανατόμος, Διοικήτρια του Γ.Ν.Ν.Θ.Α. «Η ΣΩΤΗΡΙΑ», ως Πρόεδρος.

β. Κανελλόπουλος Γεώργιος του Ιωάννη, με Α.Δ.Τ. ΑΗ 529533, Διευθυντής Πωλήσεων Ιδιωτικός υπάλληλος, με αναπληρωτή του τον Σαρανταυγά Γεώργιο του Φωτίου, με Α.Δ.Τ. Ρ 987544, Πτυχιούχο Μηχανικό Υπολογιστών.

γ. Γέωργας Σπύρος του Κυριάκου με Α.Δ.Τ. ΑΗ 625200, Δικηγόρος, με αναπληρώτριά του την Κωνσταντινίδου Αργυρώ του Μιχαήλ, με Α.Δ.Τ. ΑΚ 105006, Διοικητικό Ιδιωτικό Υπάλληλο.

δ. Βαγιανός Κωνσταντίνος του Ευαγγέλου, με Α.Δ.Τ. ΑΕ 589013, ιατρός χειρουργός Αναπληρωτής Καθηγητής, με αναπληρωτή του τον Αδάμη Γεώργιο του Νικολάου, με Α.Δ.Τ. Ξ 243297, ιατρό Ε. Σ.Υ.

ε. Τσάμης Χρήστος του Χαραλάμπους, με Α.Δ.Τ. ΑΚ 151108, πτυχιούχος της Οδοντιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, Αναπληρωτής Διοικητής του Γ.Ν.Ν.Θ.Α. «Η ΣΩΤΗΡΙΑ», ως Αντιπρόεδρος, με αναπληρωτή τον Κατακουζηνό Γεώργιο του Αντωνίου, με Α.Δ.Τ. ΑΕ 516991, Προϊστάμενο της Διεύθυνσης Διοικητικής Υπηρεσίας του Νοσοκομείου.

στ. Βελδέκης Δημήτριος του Παναγιώτη, με Α.Δ.Τ. ΑΒ 576100, Συντονιστής Διευθυντής Πνευμονολογίας κλάδου ιατρών Ε.Σ.Υ., εκπρόσωπος των ιατρών και των ειδικευομένων ιατρών που υπηρετούν στο Νοσοκομείο, με αναπληρωτή του τον Ηλία Καϊνη του Γεωργίου, με Α.Δ.Τ. Χ 654895, Επιμελητή Α΄ Πνευμονολογίας, ομοίως, που υπηρετούν αμφότεροι στο Γ.Ν.Ν.Θ.Α. «Η ΣΩΤΗΡΙΑ».

ζ. Κουτρομάνος Κωνσταντίνος του Ηλία, με Α.Δ.Τ. Σ 268303, μόνιμος υπάλληλος του κλάδου ΔΕ Διοικητικού−Λογιστικού με Δ΄ βαθμό, εκπρόσωπος του λοιπού προσωπικού πλην των ιατρών Ε.Σ.Υ., με αναπληρώτριά της την Αμαλία Νικολακάκου του Βασιλείου, με Α.Δ.Τ. ΑΚ 051266, υπάλληλο του κλάδου ΤΕ Νοσηλευτριών με Γ βαθμό, ομοίως, που υπηρετούν αμφότεροι στο Γ.Ν.Ν.Θ.Α. «Η ΣΩΤΗΡΙΑ».

Αντιπρόεδρος του Συμβουλίου ορίζεται ο Τσάμης Χρήστος.

Η θητεία των ανωτέρω διοριζόμενων είναι διετής.

 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline