Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024  14:16:57

OsteoStrong, το σύγχρονο θαύμα -Πώς σε 10 λεπτά βελτιώνει την υγεία

Είναι ένας από τους πιο γνωστούς life and business coaches στον κόσμο και, αναμφίβολα, από τους πιο επιδραστικούς. Τα σεμινάριά του έχουν συγκεντρώσει 4 εκατ. συμμετέχοντες, τα βιβλία του συγκαταλέγονται στα πλέον ευπώλητα όλων των εποχών και τα προγράμματά του έχουν μεταμορφώσει τη ζωή 50 εκατ. ανθρώπων σε περισσότερες από 100 χώρες!

Δεν είναι τυχαίο! Το Τόνι Ρόμπινς διαθέτει ανεξάντλητη ενέργεια, μεταδοτικό πάθος και μια έμφυτη περιέργεια που τον οδηγεί διαρκώς μπροστά. Κι όλα αυτά συνοδεύονται από το «άγγιγμα του Μίδα», καθώς κάθε επιλογή ή επιχειρηματική του κίνηση αποφέρει κέρδη εκατομμυρίων. Και, καθώς η εταιρεία holding του ξεπερνά τα 5 δισ. Ετησίως, κάθε του επένδυση εύλογα αποκτά ειδικό βάρος.

Η πιο πρόσφατη επένδυσή του, στον τομέα της υγείας, αντανακλά εντυπωσιακά τη φιλοσοφία του για τη ζωή. Η OsteoStrong είναι ένα καινοτόμο σύστημα ευεξίας που συνδυάζει τη φυσική διαδικασία της οστεγονικής φόρτισης με τη σύγχρονη τεχνολογία, βοηθώντας άτομα κάθε ηλικίας και φυσικής κατάστασης να βελτιώσουν την υγεία, την ισορροπία, τη δύναμη και τη στάση του σώματός τους, σε λιγότερο από δέκα λεπτά την εβδομάδα.

Ακούγεται σαν θαύμα, μα οι πολύχρονες κλινικές έρευνες, αποδεικνύουν πως πρόκειται για ένα «θαύμα» με γερά επιστημονικά θεμέλια. Βασισμένο σε έρευνες στους τομείς της μοριακής βιολογίας, της αντιγήρανσης και της μακροζωίας, το σύστημα OsteoStrong ενεργοποιεί τη δημιουργία οστικής και μυικής μάζας, με απόλυτη ασφάλεια.

Από τα λανσάρισμά του το 2012 μέχρι σήμερα, το σύστημα OsteoStrong έχει να επιδείξει εντυπωσιακά αποτελέσματα σε περισσότερα από 30.000 άτομα σε όλον τον κόσμο. Ανθρώπους κάθε ηλικίας που, μέσα σε λίγα μόλις λεπτά, μία μόνον φορά την εβδομάδα, χωρίς κόπο, ιδρώτα και πόνο, κατόρθωσαν να αναχαιτίσουν ή να αντιστρέψουν την οστεοπόρωση, να εξαλείψουν χρόνιους πόνους στη μέση, στην πλάτη και στον αυχένα, αλλά και να ενισχύσουν με φυσικό τρόπο το μυικό τους σύστημα.

Ο Ρόμπινς και η σύζυγός του πρωτογνώρισαν τα οφέλη της οστεογονικής φόρτισης πριν χρόνια και εντυπωσιάστηκαν εξ αρχής με τα αποτελέσματα. Μελέτησαν τις έρευνες, επισκέφθηκαν την έδρα της εταιρείας στο Albuquerque του Νew Mexico και ενθουσιάστηκαν τόσο που αποφάσισαν να επενδύσουν στο OsteoStrong αλλά και να γίνουν μέλη αυτού του «κινήματος» που φιλοδοξεί να αλλάξει τη ζωή εκατομμυρίων ανθρώπων σε όλο τον πλανήτη.

 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline