Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024  17:33:58

Καταδικάστηκε ο Πολάκης για συκοφαντική δυσφήμιση -Από τον Πουλή του ΚΕΕΛΠΝΟ

Το Εφετείο Αθηνών καταδίκασε τον πρώην αναπληρωτή υπουργό Υγείας Παύλο Πολάκη για συκοφαντική δυσφήμιση του πρώην υπαλλήλου του ΚΕΕΛΠΝΟ Σταμάτη Πουλή.

Ο ίδιος ο Παύλος Πολάκης, εμφανώς ενοχλημένος για την καταδίκη του, με ανάρτησή του στο Facebook επισυνάπτει όλη την απόφαση του Εφετείου, την οποία συνοδεύει με ένα μακροσκελές κείμενο στο οποίο καταφέρεται ειρωνικά κατά των δικαστών του Εφετείου αλλά και κατά του αντιδίκου του.

«Χαιρετίζω την ταχύτητα με την οποία η κα. Δικαστής του Εφετείου διεκπεραίωσε τη συγκεκριμένη υπόθεση μέσα σε 34 μόλις ημέρες από το κλείσιμο των ογκωδέστατων φακέλων κάθε πλευράς (1.000 σελ. μόνο το Πόρισμα της Εξεταστικής Επιτροπής!). Είναι η απόδειξη ότι όταν υπάρχει θέληση, η Δικαιοσύνη μπορεί να κινηθεί ταχύτατα!» γράφει ο Π. Πολάκης. Παράλληλα αναφέρει ότι αναμένει «την ίδια θέληση και ταχύτητα να επιδείξει η Δικαιοσύνη και στις λοιπές εκκρεμείς υποθέσεις του Πουλή».

Τέλος, καλεί τον πρώην πρόεδρο των εργαζομένων του ΚΕΕΛΠΝΟ να πάει στη Βουλή να πάρει τα 3.000 ευρώ που του επιδίκασε το Εφετείο: «Ζητά μια άδεια εισόδου στην Βουλή (που ΔΕΝ κατάφερες να εκλεγείς τον Ιούλη) και έλα μια μέρα να σου δώσω τα 3.000 ευρώ στο περιστύλιο με τις κάμερες. Ειδοποίησε με μόνο μερικές μέρες νωρίτερα για να τα μαζέψω γιατί θέλω να σου τα μετρήσω σε κέρματα.... Φέρε σακούλες να τα βάλεις».

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline