Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024  19:13:48

Οικολογικό και high tech το συνέδριο της ΝΔ

Ένα ...high tech συνέδριο οργανώνει φέτος η Νέα Δημοκρατία στα Σπάτα, καθώς για πρώτη φορά όλες οι διαδικασίες είναι πλήρως ψηφιοποιημένες με αποτέλεσμα όπως λένε κομματικοί παράγοντες τη δραστική μείωση της χρήσης χαρτιού που αγγίζει το 92%.

Εφημερίδες, φυλλάδια και προγράμματα δεν υπάρχουν στα τραπεζάκια του συνεδρίου όπως παλιά. Αυτό που υπάρχει σε αφθονία είναι σημεία φόρτισης για κινητά τηλέφωνα, αλλά και διαδραστικές οθόνες. Αυτό που εντυπωσιάζει βέβαια είναι η τεράστια οθόνη (σε πανί για την ακρίβεια) που έχει στηθεί πίσω από το βήμα για τους ομιλητές και προβάλλει βίντεο και φυσικά τις παρεμβάσεις των συνέδρων.

Όσες εκτυπώσεις έχουν γίνει είναι σε ανακυκλώσιμο χαρτί, με φιλικά προς το περιβάλλον μελάνια όπως τονίζει η οργανωτική επιτροπή του Συνεδρίου. Κάδοι ανακύκλωσης υπάρχουν σε όλους τους χώρους του εκθεσιακού κέντρου ενώ έξω από το Συνέδριο έχει τοποθετηθεί κέντρο ανταποδοτικής ανακύκλωσης.

Όλοι όσοι θα συμμετέχουν στο Συνέδριο καλούνται από την οργανωτική επιτροπή να περιορίσουν δραστικά τα πλαστικά μιας χρήσης χρησιμοποιώντας εναλλακτικά υλικά.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline