Σάββατο 20 Απριλίου 2024  01:48:35

Εργαζόμενοι Ιπποκρατείου στο MEGA: Μόλις λήξει η καραντίνα επιστρέφουμε στη μάχη

Συνολικά 21 εργαζόμενοι στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο Αθηνών τέθηκαν σε καραντίνα, στο σπίτι τους, καθώς γιατρός βρέθηκε θετικός στον ιό.


Ο πρόεδρος εργαζομένων του Ιπποκράτειου που τέθηκαν σε καραντίνα, σχολίασε στην εκπομπή «LIVE NEWS» του MEGA όσα βιώνει ο ίδιος και οι συνάδελφοι, τονίζοντας πως άμεσα θα επιστρέψουν όλοι στο πεδίο της μάχης.

Συνολικά 21 εργαζόμενοι στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο Αθηνών τέθηκαν σε καραντίνα, στο σπίτι τους, καθώς γιατρός βρέθηκε θετικός στον ιό.

Ο πρόεδρος των εργαζομένων αναφέρθηκε στον τρόπο που βιώνουν την συνθήκη της καραντίνας γιατροί και νοσηλευτικό προσωπικό:
«Ένας από τους γιατρούς μας στο νοσοκομείο Ιπποκράτειο, ήταν θετικός στον ιό και έτσι όλο το νοσοκομείο είναι σε καραντίνα αυτή την στιγμή. Αυτή ήταν η οδηγία από τον ΕΟΔΥ.

Το στοίχημα το μεγάλο είναι να μην γίνουμε Ιταλία. Δεν υπάρχει κάποιος συνάδελφος που έχει συμπτώματα αυτή την στιγμή. Επτά μέρες θα παραμείνουμε σε καραντίνα και αν έχουμε μετά συμπτώματα θα λάβουμε νέες οδηγίες.
Μόλις λήξη η καραντίνα θα επιστρέψουμε στις επάλξεις του αγώνα. Πρέπει να δώσουμε μάχη. Να θωρακίσουμε τους εαυτούς μας και όλοι μαζί θα επιστρέψουμε στη μάχη.

Όλοι οι πολίτες ας μείνουν σπίτι. Έχουμε μπροστά μας έναν μαραθώνιο, δεν τρέχουμε κατοστάρι» τόνισε στο MEGA.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline