Παρασκευή 3 Ιουλίου 2020  01:32:35

Οι νέοι διοικητές στις Υγειονομικές περιφέρειες

Από το Υπουργείο Υγείας ανακοινώθηκαν τα ονόματα όλων των νέων διοικητών των Υγειονομικών Περιφερειών της χώρας, τα οποία έχουν αναλυτικά ως ακολούθως:

Στην 1η ΥΠΕ Αττικής αναλαμβάνει διοικητής ο πρώην πρόεδρος του Εθνικού Οργανισμού Φαρμάκων (ΕΟΦ) Βασίλης Κοντοζαμάνης, με υποδιοικητές τους Σωτήρη Ζώτο και Χρυσόστομο Γούναρη.

Στη 2η ΥΠΕ Πειραιώς και Αιγαίου, διοικητής Γιάννης Ευδοκιμίδης και υποδιοικητές οι Χαράλαμπος Πλάτσης και Περικλής Αλεβίζος.

Στην 3η ΥΠΕ Μακεδονίας, διοικητής Δημοσθένης Ανδριόπουλος και υποδιοικητές οι Παναγιώτης Νάνος και Παναγιώτης Μπογιατζίδης.

Στην 4η ΥΠΕ Μακεδονίας, διοικητής ο Θρασύβουλος Βεντούρης και υποδιοικητές οι Παύλος Παπαδόπουλος και Κωνσταντίνος Μόσχος.

Στην 5η ΥΠΕ Θεσσαλίας – Στερεάς Ελλάδας διοικητής ο Λάζαρος Μακρής και υποδιοικητές οι Γρηγόρης Δασταυρίδης και Ιωάννα Μπριάνη.

Στην 6η ΥΠΕ Πελοποννήσου, διοικητής Παναγιώτης Κατσιβέλας και υποδιοικητές οι Παναγιώτης Αντωνακόπουλος και Λένα Αλμπάνη.

Στην 7η ΥΠΕ Κρήτης, διοικητής Αντώνης Γρηγοράκης και υποδιοικητές Άννα Τριχοπούλου και Γεώργιος Νεοφώτιστος.

Παράλληλα διοικητής του Εθνικού Κέντρου Επιχειρήσεων Υγείας (ΕΚΕΠΥ) αναλαμβάνει ο Παναγιώτης Ευσταθίου και πρόεδρος της Επιτροπής Προμηθειών Υγείας (ΕΠΥ) ο Χρήστος Γιάνναρης.

 

 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία:

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline